Πρωτοφανές στήσιμο κατά του Τραμπ! Σε 72 ώρες χάνει ότι έχει και δεν έχει!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι έχει σχεδόν 500 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, τα οποία με «στημένο» πρόστιμο, Αμερικανός δικαστής επιχειρεί να του τα κατάσχει. Σε μία κατασκευασμένη – όπως ο πρώην πρόεδρος υποστηρίζει – υπόθεση, ο συγκεκριμένος δικαστής του έχει επιβάλει πρόστιμο ύψους 453 εκατομμυρίων $, το οποίο πρέπει να καταβάλει εντός τριών ημερών με το πρόσχημα της φοροδιαφυγής!

Ο Τραμπ εξοργισμένος έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση λέγοντάς: «Μέσα από σκληρή δουλειά, ταλέντο και τύχη, έχω επί του παρόντος σχεδόν πεντακόσια εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά, ένα σημαντικό ποσό τα οποίο σκόπευα να χρησιμοποιήσω στην εκστρατεία μου για την προεδρία.

«Ο αλλοπρόσαλλος «πολιτικός δικαστής χάκερ» για μια στημένη και διεφθαρμένη υπόθεση, όπου δεν έχω κάνει τίποτα κακό, το ήξερε αυτό, ήθελε να μου το πάρει και γι’ αυτό βρήκε τον σοκαριστικό αριθμό που, σε συνδυασμό με την τρελή απαίτηση τόκων, είναι περίπου 454.000.000 $!

Δεν έκανα τίποτα λάθος εκτός από το να κέρδισα τις εκλογές το 2016 που δεν περίμεναν να κερδίσω, τα πήγα ακόμα καλύτερα το 2020 και τώρα προηγήθηκα, κατά πολύ, το 2024. Αυτός είναι ο κομμουνισμός στην Αμερική!

«Καμία δίκη, κανένας ένορκος, κανένα έγκλημα, κανένα θύμα, μόνο ένας απατεώνας δικαστής και μια διεφθαρμένη Γενική Εισαγγελέας που μισεί τον Τραμπ, που παίρνει τις εντολές της απευθείας από τον Λευκό Οίκο. Εκλογική παρέμβαση σε επίπεδο που δεν έχετε ξαναδεί!!!

«Η Γενική εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, χρησιμοποίησε ένα κατασκευασμένο κατηγορητήριο για να με κυνηγήσει που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν, ούτε μία φορά, για τέτοιο σκοπό. Είναι, από μόνο του, τόσο αντισυνταγματικό και άδικο. Σύμφωνα με αυτό το κατηγορητήριο, παύω να έχω δικαιώματα.

«Όλες οι αποφάσεις και τα δικαιώματα δίνονται, στην προκειμένη περίπτωση, σε έναν διεφθαρμένο δικαστή που μισεί τον Τραμπ, ο οποίος επινόησε ένα παρανοϊκό σχέδιο για να με βλάψει πολιτικά και να μην μου επιτρέψει να χρησιμοποιήσω το μεγάλο ποσό μετρητών που έχω συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια, μέσω της σκληρής δουλειάς, της διορατικότητας, του ενστίκτου και της επιμέλειας, στην πολιτική μου εκστρατεία για την προεδρία.

«Αυτό ακριβώς ήθελε ο απατεώνας Τζο Μπάιντεν αυτό το πολιτικό χακάρισμα, σε συνδυασμό με μια διεφθαρμένη και ρατσίστρια γενική εισαγγελέα, για να το υλοποιήσει. Όπως αυτά που γίνονται στις κομμουνιστικές χώρες, και θα αφήσει μια ανεπανόρθωτη κηλίδα στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης και στο δικαστικό της σύστημα. Είναι εντελώς αντισυνταγματικό, συμπεριλαμβανομένης της σκληρής εντολής φίμωσης που επιβλήθηκε. Η υπόθεση είχε ήδη κριθεί, για μένα, πριν ακόμα εκδικαστεί…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ