Σάλος με την νεα καταγγελία του Παύλου Πολακη για τον Κυριακο Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλο προκαλεί η ανάρτηση του τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, ο οποίος υποστηρίζει ότι έφτασε στα αυτιά του η πληροφορία ότι ο Κυριακος Μητσοτάκης έπαιζε τένις την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή για τα Τέμπη.

Ο Πολάκης πληροφορήθηκε όπως λέει, ότι ο πρωθυπουργός, ο οποίος νωρίτερα είχε παραστεί σε παραλαβή ελικοπτέρων στον Μαραθώνα, αντί να παραστεί στην κρίσιμη συζήτηση στη Βουλή, πήγε να παίξει τένις με φίλους του το απόγευμα.

Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτησή του με φωτογραφία του πρωθυπουργού σε γήπεδο τένις, από τον Απρίλιο του 2021 από την περίοδο του lockdown, εν μέσω πανδημίας και απαγορεύσεων, στιγμιότυπο το οποίο είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα «δημοκρατία».

Ο ίδιος διερωτήθηκε αν ισχύει η πληροφορία που έφτασε στο κόμμα ότι ο πρωθυπουργός εξασκούνταν στο τένις «συγκεκριμένα την Τετάρτη 20/3, μεταξύ 6-8 μμ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας στο Ζάππειο στο γήπεδο νούμερο 6;» διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Μην επικαλεστείτε το ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης των γηπέδων, ξέρουμε πως η κράτηση δεν έγινε στο όνομα κάποιου εκ των 4 παικτών».

«Τόση έλλειψη ενσυναίσθησης, τόση αμεριμνησία, τόση γαϊδουριά; Μην επικαλεστείτε το ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης των γηπέδων, ξέρουμε πως η κράτηση δεν έγινε στο όνομα κάποιου εκ των 4 παικτών… Μήπως να ρωτήσουμε τον Αλέξανδρο Αθανασίου και την κα. Καΐρη;» αναφέρει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ