Νέα διάσταση στις αποκαλύψεις πως ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης σκοτώθηκε σε τροχαίο τρεις μόλις ημέρες προτού δώσει κατάθεση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μονταζιέρα και η παραποίηση των συνομιλών την νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη προσδίδουν νέα συγκλονιστική διάσταση στις αποκαλύψεις που είχε κάνει το Νewsbreak και η εφημερίδα Εστία της Κυριακής για τον αδόκητο θάνατο του διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ.

IMG 4445

IMG 4446

Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Λαγονήσι τρεις μόλις ημέρες προτού δώσει κατάθεση για το μοντάρισμα των διαλόγων του σταθμάρχη Λάρισας με τους μηχανοδηγούς.

estia

Ο 66χρονος έχασε την ζωή του έναν μήνα μετά την σύγκρουση των αμαξοστοιχιών. Eίχε δεχτεί πιέσεις από «αδίστακτους» να παραποιήσει ηχητικά ντοκουμέντα, που αποτελούν σημαντικά στοιχεία της δικογραφίας για το έγκλημα στα Τέμπη.

«Δεν μπορούσε να πει “όχι” σε αυτούς που διοικούν τον ΟΣΕ τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι είναι αδίστακτοι και εκτελούν εντολές… Έτσι, συμμετείχε στην κοπτοραπτική των συνομιλιών μεταξύ των σταθμαρχών και των άλλων παραγόντων της κυκλοφορίας» δήλωσε μάρτυρας και πρώην στέλεχος του ΟΣΕ που καταγγέλλει ότι παραποιήθηκαν στοιχεία.

Η αποκάλυψη της κυβερνητικής μονταζιέρας έβαλε φωτιά στο πολιτικό σκηνικό καθώς αποτέλεσε την θρυαλίδα για ραγδαίες εξελίξεις. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έριξε στο τραπέζι την πρόταση δυσπιστίας για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την αντιπολίτευση να συναινεί. Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού και την διεξαγωγή εκλογών υπό διεθνή επιτήρηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ