Καταπέλτης ο Φαραντούρης για την Κυβερνηση Μητσοτάκη: Λυσσαλέα προσπάθεια παρεμπόδισης της Ευρωπαίας Εισαγγελέας στα Τέμπη, παρακολουθήσεις και προσωπικά δεδομένα

«Ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η Ευρωπαία Εισαγγελέας -Αδιάβαστοι οι Έλληνες δικαστές»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αιχμές για την ελληνική κυβέρνηση άφησε ο Νικόλας Φαραντούρης μιλώντας στο One Channel, με αφορμή τις δηλώσεις της Ευρωπαίας Εισαγγελέως για τα Τέμπη.

Ο κ. Φαραντούρης, ο οποίος έχει οριστεί σύμβουλος ευρωπαϊκής πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή «Οne talk» τόνισε πως όλοι μας κρινόμαστε όπως και η ελληνική δικαιοσύνη κρίνεται στην περίπτωση του Κράτους Δικαίου και στα Τέμπη και στις υποκλοπές και στη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Μάλιστα πως εφόσον υπάρχουν ευθύνες της κυβέρνησης θα είναι ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνησή η Ρουμάνα Εισαγγελέας.

Απαντώντας στην παρατήρηση του βουλευτή της ΝΔ Κ. Καραγκούνη, ότι υπάρχει υπόμνηση της ηγεσίας του Αρείου Πάγου προς την Λάουρα Κοβέσι να ασχολείται με τα της αρμοδιότητάς της είπε: «Ε και λοιπόν; Τι πάει να πει αυτό; Ότι έχει δίκιο ο Άρειος Πάγος; Επί χούντας, ο Άρειος Πάγος έλεγε ότι “η επανάστασις επικρατεί και παράγει δίκαιο”».

Όταν του επισημάνθηκε ότι δεν πρέπει να προσβάλλεται η Ελληνική Δικαιοσύνη, ο κ. Φαραντούρης απάντησε: «Να κάνει τη δουλειά της η Ελληνική Δικαιοσύνη. Νά κάνει τη δουλειά της. Δεν είναι θέσφατο αυτό που λέει ο Άρειος Πάγος, ούτε ο πρόεδρος των διοικητικών δικαστών που πετάχτηκε για να κάνει κρίση για την κρίση της ευρωπαίας εισαγγελέως».

Για να καταλήξει λέγοντας πως οι δικαστές του Αρείου Πάγου «είναι αδιάβαστοι στο ευρωπαϊκό δίκαιο, να πάνε να παρακολουθήσουν κανένα μάθημα».

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ