Κολωνος: Το ξέσπασμα της μητέρας της 12χρονης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέσπασε η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό σχετικά με την εισαγγελική πρόταση για την ίδια και τον Ηλία Μίχο αλλά κυρίως για τις δηλώσεις περί «συναίνεσης» της ανήλικης στις φρικτές πράξεις τις οποίες υπέστη.

Η μητέρα μίλησε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Αλληλεγγύης προς το παιδί και την οικογένεια του το απόγευμα της Τρίτης, σε αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Στην ίδια εκδήλωση την σιωπή της έσπασε και η ανήλικη.

Την ερχόμενη Παρασκευή 29 Μαρτίου αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την φρικώδη υπόθεση.

Οι δηλώσεις της μητέρας

«Αν και η δίκη είναι κεκλεισμένων των θυρών και οι δικηγόροι μου και όλων των υπολοίπων δεν πρέπει να βγαίνουν και να μιλάνε για το τι γίνεται μέσα στην αίθουσα, εγω θα το κάνω σαν μητέρα της 12χρονης, σαν μητέρα άλλων 7 παιδιών αλλά και σαν κατηγορούμενη στην υπόθεση του παιδιού με τις εξής κατηγορίες που με έστειλαν να κάτσω στο εδώλιο: της μαστροπείας, της πορνογραφίας και του εκβιασμού.

Είχα σκοπό να μην μιλήσω μέχρι να τελειώσει η δίκη αλλά πρέπει να το κάνω για να προστατέψω το παιδί μου που έχουν πέσει οι κατηγορούμενοι και οι δικηγόροι τους σαν λυσσασμένα λιοντάρια να το κατασπαράξουν και αυτό και εμένα. Από τη δικηγόρο κυρία Πανταζή ακούστηκε το εξής για το παιδί μου: Η ανήλικη ήταν επαγγελματίας εκδιδόμενη καλύτερα και από τις πορνοστάρ του Σειρηνάκη.

Και σας ρωτάω όλους σας: πόσο δηλητήριο μπορεί να χύσει από το στόμα της αυτή η μάνα και τόσο καλή επαγγελματίας δικηγόρος; Ο Θεός να την κάνει, για το παιδί αυτό που βιάστηκε από όλους αυτούς, για να βγάλει αθώο τον πελάτη της που έκλεινε ραντεβού να βγει με 12χρονο παιδί και να το βιάσει. Και δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο δικός τους δικηγορικός νόμος ότι δεν υπάρχει βιασμός.

Εγώ μέχρι να πεθάνω θα το λέω συνέχεια, αυτό το παιδί το βίαζαν, δεν υπάρχει συναίνεση με 11χρονο παιδί. Δεν υπάρχει κύριε Φλωρίδη, αλλάξτε αυτόν τον νόμο θα γεμίσει ο πλανήτης βιαστές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ