Σάλος με Βοριδη και Δομνα Μιχαηλίδου: Σε εύθυμη διάθεση στη βουλη, γελάνε και το διασκεδάζουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη χθεσινή συζήτηση, στη Βουλή, επί της πρότασης δυσπιστίας, τα οποία απαθανατίζουν τους Μάκη Βορίδη και Δόμνα Μιχαηλίδου να έχουν ξεκαρδιστεί στα γέλια!

Την ώρα που ο πόνος και η θλίψη για τους νεκρούς των Τεμπών κατακλύζει τα ελληνικά σπίτια, οι υπουργοί του Κυριάκου Μητσοτάκη, Βορίδης και Μιχαηλίδου σε χαλαρή και άκρως εύθυμη διάθεση, γελούν τόσο έντονα που κάνουν τοὺς πάντες να απορούν με το θέμα συζήτησής τους που τοὺς έχει τόσο συνεπάρει όλους! Ο υπουργός Επικρατείας και η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης συζητούσαν προφανώς κάτι που τούς προκάλεσε τόσο έντονα και δυνατά γέλια που η κουβέντα για τους νεκρούς των Τεμπών περίσσευε… Ωστόσο, δεδομένων των συνθηκών και του κλίματος το αστείο θα μπορούσε να περιμένει!

voridis1

Ο Μάκης Βορίδης και η Δόμνα Μιχαηλίδου είχαν ξεκαρδιστεί στα γέλια στα έδρανα της Κυβέρνησης. Αυτή η θλιβερή εικόνα είναι «χιλιόμετρα» μακριά από τη στάση που επιτάσσει η σοβαρότητα της κατάστασης και οι ψυχές των 57 ανθρώπων που χάθηκαν. Για να μην μιλήσουμε για τον σεβασμό που αυτονοήτως αξίζουν οι οικογένειες των θυμάτων.

voridis23

ΔΗΜΟΦΙΛΗ