Κολωνος – 12χρονη: Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραγίζει καρδιές η πρώτη αντίδραση της ανήλικης του Κολωνού αφού της ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για την φρικώδη υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας που υπέστη στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών.

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», είπε το κορίτσι που βίωσε έναν εφιάλτη στα χέρια του βασικού κατηγορουμένου, Ηλία Μίχου ο οποίο κρίθηκε ένοχος και για τις δύο κατηγορίες, του βιασμού και της μαστροπείας.

Όπως μετέφερε η 17χρονη αδερφή της ανήλικης, μιλώντας στο Star, η μικρή χάρηκε ιδιαίτερα που αθωώθηκε η μητέρα της που βρισκόταν στο εδώλιο χωρίς λόγο και αιτία και θα μπορέσει επιτέλους να την δει ξανά και να την κρατήσει στην αγκαλιά της.

Η μητέρα κρίθηκε αθώα για τις κατηγορίες της μαστροπείας και της πορνογραφίας. Αμέσως μόλις άκουσε την απόφαση η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα. Πανηγυρισμοί επικράτησαν τόσο μέσα όσο και έξω από την δικαστική αίθουσα όταν μαθεύτηκε η απόφαση. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους που εκδήλωσαν την χαρά τους ήταν και η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί επιτέλους η μαμά μου θα επιστρέψει στο σπίτι», είπε σχετικά η ανήλικη.

Μάλιστα, η ίδια συγκίνησε ακόμα περισσότερο όταν δήλωσε πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει εισαγγελέας «για να μπορώ να κλείνω στη φυλακή ανθρώπους όπως αυτούς που με βίασαν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ