Συνελήφθη Αλβανος που άνοιξε πυρ κατα αστυνομικών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε την περασμένη Πέμπτη ένας 51χρονος Αλβανός ο οποίος στις αρχές Φεβρουαρίου άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών και από θαύμα δεν σημειώθηκε τραγωδία με δυσάρεστες συνέπειες. Ο αλλοδαπός συνελήφθη στην Παιανία και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛΑΣ, το απόγευμα της 8ης Φεβρουαρίου στελέχη της ΔΙΑΣ έλαβαν σήμα για κλοπή σε εταιρεία στο Κορωπί και πήγαν στο σημείο. Μόλις έφτασαν είδαν ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του να κινείται πεζό.

Ο 51χρονος μόλις τους είδε άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος τους. Οι αστυνομικοί απάντησαν με πυροβολισμούς προκειμένου να τον σταματήσουν.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε για την απόπειρα κλοπής στην εταιρεία και για κλοπή σε βάρος της ίδιας εταιρείας που είχε διαπράξει, μαζί με συνεργούς του, στις 13 Ιανουαρίου 2024. Παλιότερα, είχε μπει στη φυλακή για διακίνηση ναρκωτικών.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά την διάρκεια των κλοπών και 5,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ