Ζαλίστηκε ενώ οδηγούσε και έπεσε σε στάση λεωφορείου – Σκοτώθηκαν μια 68χρονη και μια 21χρονη που περίμεναν στη στάση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το τροχαιο συνέβη λίγο πριν τις 10 στην περιοχή Πατρίδα, ένα ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύροντας ό,τι έβρισκε στο πέρασμά του! Όπως αναφέρει ο veriotis.gr, ο οδηγός κινείτο στον δρόμο προς Νάουσα, όταν έχασε την έλεγχο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στην στάση που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γήπεδο της Πατρίδας. Στη συνέχεια, χτύπησε σε τσιμεντένια περίφραξη και τούμπαρε σχεδόν μέσα στην αυλή ενός σπιτιού.

Στην στάση περίμεναν δύο γυναίκες, μια 68χρονη και μια 21χρονη, οι οποίες παρασύρθηκαν από το όχημα που ακολουθούσε μια «τρελή» πορεία.

veroia3veroia4

Μάλιστα η 68χρονη έχασε την ζωή της ακαριαία καθώς πετάχτηκε και σύρθηκε για αρκετά μέτρα, χτύπησε σε περίφραξη και κατέληξε σοβαρά τραυματισμένη μέσα σε αυλή σπιτιού! Μια γυναίκα που έμενε στο σπίτι βγήκε έξω σοκαρισμένη από τον τρομακτικό θόρυβο και εντόπισε την 60χρονη η οποία δεν είχε σφυγμό.

Η νεαρή δεν είχε αρχικά τις αισθήσεις της αλλά τις ανέκτησε λίγο αργότερα με την βοήθεια του προσωπικού ιατρικής μονάδας που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση και κατέληξε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, σκορπώντας την θλίψη στην οικογένειά της.

veroia5veroia6

Ο οδηγός του οχήματος, ένας 60χρονος, απεγκλωβίστηκε από το παράθυρο του οχήματος έχοντας τις αισθήσεις του και τραύματα στο πρόσωπο. Όπως είπε, ζαλίστηκε και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου!

Όπως φαίνεται στην φωτογραφία η στάση κατέρρευσε:

veroia

Στην παρακάτω φωτογραφία η κατάσταση του οχήματος το οποίο αναποδογύρισε:

veroia1

veroia7veroia8

ΔΗΜΟΦΙΛΗ