Έσφαξε την σύντροφο του λίγο πριν την νύχτα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός για νέα γυναικοκτονία στη χώρα μας, με μια 28χρονη κοπέλα να πέφτει νεκρή, δεχόμενη επίθεση με μαχαίρι από τον 39χρονο σύντροφό της, ο οποίος και την τραυμάτισε θανάσιμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σοκαριστική αυτή δολοφονία συνέβη χθε το βράδυ στους Αγίους Αναργύρους, μόλις 50-100 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Η άτυχη γυναίκα βγήκε από το αστυνομικό τμήμα και δεν πρόλαβε να πάει μακριά, καθώς ο δράστης τής είχε στήσει καρτέρι λίγο πιο κάτω και με το που την είδε τής επιτέθηκε και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Μάλιστα, μπροστά στο άγριο φονικό φέρεται να βρέθηκε ένας φίλος της κοπέλας, ο οποίος και προσπάθησε μάταια να το αποτρέψει.

Όσο για τον 39χρονο, ενδέχεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει, καθώς μετά την αποτρόπαια πράξη του αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και νοσηλεύεται, πλέον, σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως δράστης και θύμα είχαν χωρίσει, με τον πρώτο να εξακολουθεί, ωστόσο, να παρενοχλεί τη δεύτερη, αναγκάζοντάς την να πάει στο αστυνομικό τμήμα για να τον καταγγείλει.

«Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στη περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΓΑΔΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ