Ανήλικος στην Κερκυρα μαχαίρωσε ένα μαθητη και ένα περαστικό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κέρκυρας, το νέο αιματηρό περιστατικό ανάμεσα σε ανήλικους μαθητές, οι οποίοι δεν δίστασαν να «επιστρατεύσουν» ακόμη και μαχαίρια!

Η συμπλοκή εκτυλίχθηκε μέρα μεσημέρι στην πλατεία Σαρόκο, με πρωταγωνιστή εναν μαθητή Λυκείου, γνωστό στην περιοχή με ψευδώνυμο. Ο ίδιος, σε κατάσταση αμόκ άρχισε να επιτίθεται στους άλλους και να τους τραυματίζει με μαχαίρι. Μάλιστα, δεν δίστασε να τραυματίσει και έναν περαστικό που προσπάθησε να τον εμποδίσει.μαθ

Πιο αναλυτικά, ο αμούστακος δράστης ήρθε αρχικά στα χέρια με έναν μαθητή Γυμνασίου και στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε στα πλευρά. Ένας άλλος μαθητής που επιχείρησε να παρέμβει, δέχθηκε μαχαιριά στο πόδι όμως σώθηκε χάρη σε έναν περαστικό, ο οποίος έδεσε το τραύμα με την ζώνη του παντελονιού του σταματώντας την αιμορραγία ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Εντούτοις, ο δράστης ήταν εκτός εαυτού και απειλούσε να μαχαιρώσει οποιονδήποτε τον πλησίαζε. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ένας 50χρονος που προσπάθησε να τον σταματήσει, δέχτηκε τις μαχαιριές του στο χέρι! Αμέσως, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, ενώ ο δράστης φέρεται να εξαφανίστηκε, καθώς άργησαν να εμφανιστούν αστυνομικοί επειδή το κέντρο της Άμεσης Δράσης δεν απαντούσε στις κλήσεις των μαρτύρων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ώρα αιχμής, στο κέντρο της Κέρκυρας και μάλιστα σε ένα σημείο όπου κυκλοφορούν αμέτρητα παιδιά, καθώς επιστρέφουν στα σπίτια τους, μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ