Γιώργος Καραγιαννης: Ο άνθρωπος πίσω απο τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές έφυγε απο τη ζωη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαύρο πέπλο έχει πέσει στον ελληνικό πολιτισμό αφού έφυγε από τη ζωή ο «πατριάρχης» των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, Γιώργος Καραγιάννης.

Ο Γιώργος Καραγιάννης θεωρείται , ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα, ο οποίος έβαλε βάση στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Η εταιρία Καραγιάννης-Καρατζόπουλος ανταγωνιζόταν επάξια τη Φίνος Φιλμ. Έκτοτε ο Γιώργος Καραγιάννης συνέχισε την πορεία του στον χώρο του κινηματογράφου, ενώ μπήκε και πολύ γρήγορα στον χώρο της τηλεόρασης.

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» όπου εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

«Είχε μια απώλεια ο Γιάννης Καραγιάννης, έχασε τον πατέρα του Γιώργο Καραγιάννη. Ήταν ο πατριάρχης της οικογένειας, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες παραγωγούς που ξεκίνησε με ταινίες, βιντεοταινίες και τηλεόραση. Ήταν μια εμβληματική φιγούρα στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, με πάρα πολλές μεγάλες επιτυχίες.

Στα βήματά του, με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, δουλεύει ο γιος του, Γιάννης Καραγιάννης. Πραγματικά, μέσα από την καρδιά μας, ευχόμαστε συλλυπητήρια στην οικογένεια του κυρίου Καραγιάννη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ