Κατά τα άλλα τον Νότη Μηταράκη τον είχαν αποκεφαλίσει δήθεν για την Πάτμο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ανοχή που απολαμβάνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι προκλητική.

Κάθε μέρα, έχουμε ένα βαρύ έγκλημα, κάθε μέρα οι πολίτες υποφέρουν στα αστυνομικά τμήματα λόγω της υποστελέχωσης, οι έντιμοι αστυνομικοί υπερβάλουν εαυτόν για να καλύψουν τις ελλείψεις, ενώ οι λίγοι και άτιμοι, αποφυλακίζονται και επιστρέφουν στην Υπηρεσία τους, όπως διαπιστώσαμε στην φρικτή περίπτωση με την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Ο Χρυσοχοΐδης όμως, στο απυρόβλητο.

Εντωμεταξύ, επί υπουργίας Νότη Μηταράκη, υπήρχαν σαφή δείγματα αναβάθμισης της λειτουργίας του σώματος. Ο Μηταράκης όμως είχε ένα πρόβλημα. Είχε αλλεργία στις απευθείας αναθέσεις, ακόμα κι αν αυτές προέρχονταν από ψηλά.

Έτσι, ζήσαμε το απίστευτο. Ο Νότης Μηταράκης να αποπέμπεται γιατί τόλμησε να πάει να δει την οικογένειά του για δυο μέρες στην Πάτμο, μετά από 10 σερί εικοσιτετράωρα μέσα στο υπουργείο. Αλλά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όχι μόνο δεν παραιτείται έπειτα από την αθλιότητα για την οποία φέρει ακέραια την ευθύνη, με το κορίτσι να εκλιπαρεί για ένα περιπολικό και να ακούει ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί, αλλά ο πρωθυπουργός τον διατηρεί ακόμα στη θέση του…

Όπως όλα δείχνουν, πρώτα θα φύγει ο Μητσοτάκης και μετά ο Χρυσοχοΐδης…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ