25 αστυνομικοί και 4 οχήματα φρουρούν την προβολή του «Αδέσποτα κορμιά» – αλλά δεν υπήρχε ένα περιπολικό για να σωθεί η 28χρονη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους έχει καταδείξει τις παθογένειες και κυρίως τις ελλείψεις της ΕΛ.ΑΣ. σε προσωπικό αλλά και εξοπλισμό, 25 αστυνομικοί και 4 οχήματα έχουν δεσμευθεί για να φυλούν κάθε βράδυ για ένα ολόκληρο οκταήμερο τον κινηματογράφο «ΔΑΝΑΟΣ» στους Αμπελοκήπους, όπου προβάλλεται η βέβηλη και αντιχριστιανική ταινία «Αδέσποτα κορμιά». Μεταξύ αυτών, δύο ομάδες ΟΠΚΕ, δηλαδή των επίλεκτων δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ..

Σύμφωνα με το meaculpa.gr από χθες και για ακόμα μια εβδομάδα, 25 αστυνομικοί, αριθμός που αντιστοιχεί στη δύναμη ενός αστυνομικού τμήματος, έχουν τοποθετηθεί πέριξ και εντός του κινηματογράφου στη Λεωφόρο Κηφισίας με σκοπό την αποτροπή εκτρόπων, που τυχόν προκύψουν από την προβολή της εν λόγω ταινίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η ταινία χρηματοδοτήθηκε από το ελληνικό δημόσιο με πακτωλό για τα ελληνικά δεδομένα χρημάτων και ότι η αφίσα της ταινίας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καθώς προκαλεί την πίστη της συντριπτικής πλειονότητος των Ελλήνων πολιτών. Η αφίσα απεικονίζει την Παναγία εσταυρωμένη, γυμνόστηθη και έγκυο.

Δεν είχαν ένα περιπολικό για να προστατεύσουν το κορίτσι που σφαγιάστηκε μπροστά στα μάτια τους, έχουν όμως τέσσερα και έναν μικρό στρατό για να προστατεύσουν την κάθε βέβηλη και προσβλητική ασέβεια.

Ένας μικρός στρατός φρουρεί τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΡΜΙΑ, αλλά δεν υπήρχε ένα περιπολικό να σώσει την 28χρονη…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ