Δημοσκοπηση κόλαφο για το Μαξίμου έβγαλε ο Σκαι: Κάτω από το ψυχολογικό όριο του 30% η Νέα Δημοκρατία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέχρι και η δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ καταγράφει τη μεγάλη κυβερνητική φθορά, σημαίνοντας συναγερμό στο επιτελείο της Πειραιώς που είχε για εκλογικό ψυχολογικό όριο το 30%.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse η κυβέρνηση έχει απώλεια 2 ποσοστιαίων μονάδων από την αντίστοιχη της ίδιας εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε τέλη Ιανουαρίου.

Η πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές διαμορφώνεται με τη ΝΔ να συγκεντρώνει ποσοστό 28,5%, τον ΣΥΡΙΖΑ 13%, το ΠΑΣΟΚ 11%, το ΚΚΕ 7,5%, οι Σπαρτιάτες στο 2,5%, η Ελληνική Λύση 8%, η Νίκη 3%, η Πλεύση Ελευθερίας 3%, η Νέα Αριστερά στο 2,5%.

Το ποσοστό του Κυριάκου Βελόπουλου καταγράφει άνοδο μιας ποσοστιαίας μονάδας, ξεπερνώντας το ΚΚΕ.

dimoskopisi

Αρνητική στο ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών εμφανίζεται η πλειοψηφία των πολιτών, παρά το αίτημα Κασσελάκη.

Το 51% των δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές, το 35% είναι θετικό ως προς τη διεξαγωγή τους, ενώ το 14% απέφυγε να απαντήσει, ενώ στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ το 58% δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές.

dimoskopisi1dimoskopisi2Το 61% λέει «ναι» στη σύσταση προανακριτικής για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, ενώ το 28% είναι αρνητικό.

dimoskopisi3dimoskopisi4Στα θέματα που προβληματίζουν την κοινωνία, στην κορυφή βρίσκεται η ακρίβεια και τα οικονομικά.

dimoskopisi5

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός και καταλληλότερος για την πρωθυπουργία. Στη δεύτερη θέση είναι ο κανένας και ακολουθεί ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος προηγείται του Ανδρουλάκη.

dimoskopisi6

ΔΗΜΟΦΙΛΗ