79χρονη παγίδεψε σπειρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους ζητώντας τους χρήματα για δήθεν τροχαία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανέξυπνη αποδείχθηκε μια 79χρονη από τον Αλμυρό η οποία «παγίδεψε» επιτήδειους που την κάλεσαν στο τηλέφωνο και της ζητούσαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να σώσουν το παιδί της που, όπως της είπαν, είχε εμπλακεί σε τροχαίο και είχε σκοτώσει άνθρωπο!

Σύμφωνα με το gegonotanews.gr, η ηλικιωμένη πονηρεύτηκε όταν την κάλεσαν στο τηλέφωνο για να της ζητήσουν τα χρήματα. Ωστόσο, έπαιξε θέατρο και προσποιήθηκε ότι συμφώνησε να πληρώσει τα 70.000 ευρώ που της ζητούσαν.

Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Όταν οι δράστες, τρεις Ρομά, ηλικίας 21, 23 και 50 ετών έφτασαν κάτω από το σπίτι της έμειναν έκπληκτοι καθώς αντίκρισαν αστυνομικούς. Η σύλληψη έγινε επιτόπου και μάλιστα η 79χρονη όταν τους είδε με τιςς χειροπέδες, τους είπε … «δεν ντρέπεστε; Ντροπή σας».

Οι τρεις θρασύτατοι δράστες όχι μόνο δεν ζήτησαν συγγνώμη από την ηλικιωμένη, όπως τους συνέστησε ένας αστυνομικός, αλλά της απάντησαν πως «θα τους κρίνει ο θεός»!

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα με το οποίο έφτασαν στο σπίτι της ηλικιωμένης.

Οι συλληφθέντες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν αύριο, Παρασκευή. Στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις απάτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ