81χρονη κατήγγειλε τον 57χρονο γιο της για ενδοοικογενειακή βια – Την χτυπούσε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαστάσεις επιδημίας έχουν λάβει τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με τις Αρχές στο Ηράκλειο Κρήτης να αντιμετωπίζουν μέσα σε μερικές ώρες τουλάχιστον πέντε υποθέσεις. Οι τέσσερις περιπτώσεις αφορούν σε ζευγάρια και η τελευταία σε μία μητέρα και γιο.

Όπως έγινε γνωστό, μία 81χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον 57χρονο γιο της, υποστηρίζοντας πως την έβρισε, την απείλησε και την χτύπησε, μέσα στο σπίτι τους. Ο φερόμενος δράστης της επίθεσης, εμφανίστηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με συνέπεια να του φορέσουν χειροπέδες.

Την ίδια ημέρα, μια 25χρονη κατήγγειλε ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο πρώην σύντροφός της δεν την αφήνει σε ησυχία! Όπως κατήγγειλε, την ενοχλεί με διαρκή τηλεφωνήματα, της προκαλεί πίεση και άγχος με την εμμονική του συμπεριφορά. Ως εκ τούτου, η κοπέλα αποφάσισε να απευθυνθεί στις Αρχές, ώστε να βάλει τέλος στον εφιάλτη της. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως μια 21χρονη κατήγγειλε τον 23χρονο σύντροφό της ότι την χτύπησε μέσα στο αυτοκίνητο.

Για τις υπόλοιπες υποθέσεις δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία, όμως συνολικά έχουν συλληφθεί για τα πέντε περιστατικά τρία άτομα, ενώ δύο καταγγελλόμενοι διαφεύγουν της σύλληψης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ