Αυτό που χρειάζεται η Οικονομία μας είναι η απαλοιφή της γραφειοκρατίας, η γρήγορη απονομή δικαιοσύνης, καθώς επίσης η καταπολέμηση της διαπλοκής και της διαφθοράς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασίλης Βιλιάρδος

Αυτό που χρειάζεται η Οικονομία μας είναι η απαλοιφή της γραφειοκρατίας, η γρήγορη απονομή δικαιοσύνης, καθώς επίσης η καταπολέμηση της διαπλοκής και της διαφθοράς – όπως πρόσφατα στον ΟΠΕΚΕΠΕ, με το σκάνδαλο που μας εξευτέλισε ακόμη μία φορά διεθνώς, ενώ το γνώριζε ο πρωθυπουργός από το 2019 χωρίς να κάνει τίποτα.

Γιατί; Επειδή μόνο έτσι θα διενεργηθούν σωστές επενδύσεις, οπότε θα αυξηθούν η παραγωγικότητα της εργασίας και οι μισθοί – για να πάψουν να εξαθλιώνονται και να εγκαταλείπουν την Ελλάδα οι Έλληνες, καθώς επίσης για να μπορέσουν να επιστρέψουν αυτοί που έφυγαν.

Κυρίως όμως, πρέπει να δρομολογηθεί ένα σταθερό και ανταγωνιστικό με τις γειτονικές χώρες φορολογικό καθεστώς στη χώρα μας, όπως αυτό που εμείς προτείνουμε – έσοδα έξοδα για όλους και επίπεδος φόρος 15%, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από τη φοροδιαφυγή, αφού δεν θα έχει πλέον κανένα νόημα να φοροδιαφεύγει κανείς. Προφανώς δε, να καταργηθούν τα οθωμανικού τύπου τεκμήρια της ντροπής – επίσης φυσικά, η προκαταβολή φόρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ