Ένα σοβαρό όσο και μυστήριο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Πάτρα.
Δύο άτομα έσπασαν την τζαμαρία σε…παιδότοπο που βρίσκεται επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, έριξαν στο χώρο εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια πέταξαν εμπρηστικό μηχανισμό, που αποτελούνταν από φιάλη και βεγγαλικό ο οποίος όμως δεν ενεργοποιήθηκε πλήρως.
Σύμφωνα με το tempo24news, οι δράστες εξαφανίστηκαν αλλά λίγο αργότερα έπεσαν στα χέρια της ΕΛΑΣ. Μάλιστα πρόκειται για δύο ενήλικες και δύο ανήλικους!
Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία και κατηγορούνται εμπρησμό από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπινη ζωή, απόπειρα έκρηξης, κατοχή και κατασκευή εκρηκτικών – εμπρηστικών μηχανισμών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Μάλιστα όπως προέκυψε από την έρευνα οι δράστες είχαν αποπειραθεί να κάψουν ξανά την επιχείρηση στις αρχές Μαΐου.
Μάλιστα σε έρευνα που έγινε στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένα πολεμικό τυφέκιο και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.
Μαλλον καμια ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ θα κρυβεται απο πισω