Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της Παρασκευής 13 Ιουνίου στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 29χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών (διακίνηση).
Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άντρα που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, απογευματινές ώρες της 13ης Ιουνίου εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.
Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
• 61 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και
• 3 δενδρύλλια κάνναβης.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Που καλλιεργούσε καναβη, συμφωνα με τον τιτλο, μεσα στη μεγαλη μας εκκλησια ή οξω απο αυτη που ειναι γεματο πολυκατοικιες και τσιμεντο.