ΚΥΡΙΑΚΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
ΔΙΕΘΝΗ

Τούρκος υποστηρίζει πως η Ελλάδα θα λυτρωθεί από ένα μεγάλο βάρος αν δώσει νησιά στην Τουρκία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Χάρη μας κάνουν οι γείτονες και μας παραχωρούν τα νησιά μας που είναι αριστερά στον χάρτη και τα δεξιά που είναι κοντά σε εκείνους, δικά τους, απλά τα πράγματα, γιατί να παιδευόμαστε;

Τα επιχειρήματα των Τούρκων έχουν ξεπεράσει κάθε όριο πρωτοτυπίας και χιούμορ. Τα παραπάνω αποτελούν δηλώσεις Τούρκου αναλυτή και καθηγητή Πανεπιστημίου. Ο κύριος Φουρκάν Καγιά χωρίς ίχνος ντροπής αλλά και γνώσης από οτι φαίνεται υποστήριξε:

«Να πούμε κάτι για το πώς μπορεί να επιλυθεί το πρόβλημα στο Αιγαίο. Ο 26ος μεσημβρινός, αν θυμάμαι καλά, κόβει το Αιγαίο στη μέση. Αν λοιπόν υπάρξει μια συμφωνία ώστε τα νησιά που είναι δεξιά να γίνουν της Τουρκίας, τα αριστερά να παραμείνουν της Ελλάδας, τότε θα υπάρξει η πραγματική ειρήνη. Αλλά δεν αφήνουν τις δύο χώρες να έρθουν πιο κοντά. Διότι αυτό είναι καλό και για την Ελλάδα, η Αθήνα θα λυτρωθεί από ένα μεγάλο βάρος. Η Ελλάδα τι όφελος έχει προς αυτά τα νησιά; Kαι οι τουρίστες στα νησιά αυτά πηγαίνουν από εμάς»

Μία απάντηση στο “Τούρκος υποστηρίζει πως η Ελλάδα θα λυτρωθεί από ένα μεγάλο βάρος αν δώσει νησιά στην Τουρκία”

  1. Εγώ πάλι λέω να μας δώσει η Τουρκία όλη τη Μικρά Ασία και να επιστρέψει στη Μογγολία από όπου μας κουβαλήθηκε, γιατί θα γλιτώσει από ένα μεγάλο βάρος, και μόνο τότε θα επέλθει πραγματική ειρήνη, γιατί θα έχει αποδοθεί ιστορική δικαιοσύνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *