Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και γι αυτό κρίθηκε αναγκαίος ο εγκλεισμός του με εισαγγελική παραγγελία.
Στη θέα των αστυνομικών, ο 57χρονος κλείστηκε μέσα στο σπίτι του όπου και έχει ταμπουρωθεί, ενώ από το μπαλκόνι του απειλεί με μία βαλλίστρα αστυνομικούς και περαστικούς.
Ο άνδρας άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τους αστυνομικούς μόλις πήγαν να τον πάρουν.
Το σπίτι βρίσκεται στην οδό Κιλκίς 4 στο Χολαργό, παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν πως πέταξε μολότοφ.
Στο σημείο σπεύδει και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ ενώ οι γύρω δρόμοι στην περιοχή έχουν αποκλειστεί από την ΟΠΚΕ.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:
Λόγω αστυνομικής επιχείρησης σε εξέλιξη σε διαμέρισμα στην περιοχή του Χολαργού, διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς Κιλκίς και Ναυαρίνου στο Χολαργό.
