Σάλος με την Γλυκερια στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα: Μιλαει για πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις για τη συναυλία της στο Ισραήλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδαρικό στην εκπομπή του Γιώργου Λιαγκα έκανε η Γλυξερια,η οποία κάνει σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις. Η τραγουδίστρια μίλησε για πρώτη φορα για τη συναυλία της στο Ισραήλ, για τα σχόλια που δέχτηκε από τον κόσμο, και το μποϊκοτάζ που δέχθηκε μετέπειτα, σε συναυλίες της.

“Δεν κατάλαβα γιατί έγινε όλος αυτός ο πόλεμος ειδικά με μένα. Εγώ κατανοώ μέχρι ένα σημείο την αντίδραση κάποιων. Δεν ήθελα να πάρω θέση γιατί στο Ισραήλ πηγαίνω 35 χρόνια, έχω κάνει πολλούς φίλους, ανθρώπους που με αγαπάνε πάρα πολύ. Ποτέ δεν είμαι με τον πόλεμο, αλλά υπάρχουν πολλές πλευρές. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν συμμετέχουν σε καμία γενοκτονία, υπάρχουν άνθρωποι που διαμαρτύρονται για τον πόλεμο. Δεν μπορώ να πω ότι είναι ένας γενοκτόνος λαός. Ένας πόλεμος είναι πάντα κάτι πολύ άσχημο· εγώ πρώτη εύχομαι να βρεθεί μια λύση και να σταματήσει”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Για το μποϊκοτάζ που έγινε, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν συναυλίες της, η ίδια ανέφερε:

“Ο καθένας μπορεί να βρει ποιος ευθύνεται για το μποϊκοτάζ που έγινε. Ακυρώθηκαν συναυλίες στις οποίες συμμετείχα. Έπαιρναν τους διοργανωτές και έλεγαν ότι δεν πρέπει να γίνει η συναυλία επειδή τραγουδάει η Γλυκερία”.

Για τους Έλληνες καλλιτέχνες και τη στάση που κράτησαν απέναντί της, επισήμανε:

“Οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν στάθηκαν υποστηρικτικά. Το βρίσκω πολύ άδικο αυτό που έγινε – δεν υπήρχε λόγος να γίνει όλη αυτή η ανθρωποφαγία εναντίον μου. Όμως, επειδή κατανοώ τους ανθρώπους, τους έχω συγχωρήσει”.

Στην ερώτηση για το εάν θα ξανά πήγαινε να τραγουδήσει στο Ισραήλ, απάντησε:

“Ήταν μία ανειλημμένη υποχρέωση, την είχα αναλάβει καιρό πριν. Προσπάθησα να την ακυρώσω από την Ελλάδα, πριν μου υποδείξουν ότι πρέπει να το ακυρώσω, αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται. Αν γίνει ειρήνη, με προϋποθέσεις θα ξαναπάω στο Ισραήλ”.

Με πληροφορίες από το antenna.gr

  1. οτι εσπειρε θα θερισει ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ. τελικα η ελλαδα κρυβει στον κορφο της το μισο ισραηλ. ατιμε χιτλερ εκανες μισες δουλειες. ακου εκει πηγαινει 35 χρονια στο αντρο των δολοφονων του Ιησου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ