Στην Κυριακτικη ανάρτηση του πρωθυπουργού στο facebook διαβάζουμε μεταξύ αλλων:
Περνώ στα καθ’ ημάς
Η Δικαιοσύνη βρίσκει, τελικά, τις λύσεις. Και η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να ξεπερνά κάθε εμπόδιο.Έτσι, η διαμαρτυρία του Πάνου Ρούτσι έληξε, με τα αιτήματά του να γίνονται δεκτά. Ενώ, ταυτόχρονα, ξεκινά και η δίκη για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη,αφήνοντας εκτεθειμένους όσους προσπάθησαν να εκτρέψουν την υπόθεση σε φτηνό κομματικό πανηγύρι.
Πράγματι, για μερικές μέρες το κέντρο της πρωτεύουσας αναστατώθηκε. Τώρα όμως, εγείρεται ένα εύλογο ερώτημα: μπορεί ένα ιστορικό μνημείο όπως του Αγνώστου Στρατιώτη να γίνεται πεδίο εκδηλώσεων άσχετων με την αποστολή του; Η δική μου απάντηση είναι όχι. Πολύ περισσότερο, όταν όλοι οι πολίτες μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα σε χιλιάδες άλλους χώρους με συγκεντρώσεις ή διαδηλώσεις.
Γι’ αυτό και η κυβέρνηση αποφάσισε να ξεμπλέξει το κουβάρι των συναρμοδιοτήτων γύρω από τη φύλαξη και συντήρηση του μοναδικού αυτού τοπόσημου της Αθήνας. Με νομοθετική ρύθμιση, λοιπόν, την επόμενη εβδομάδα, αναθέτει την αποκλειστική ευθύνη για την προστασία και σωστή λειτουργία του Αγνώστου Στρατιώτη εκεί όπου ανήκει: στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Πρόκειται, άλλωστε, για μνημείο το οποίο δημιουργήθηκε για να τιμά τους ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία. Που ανήκει στην ιστορική μνήμη, όπως τη συμβολίζει η Προεδρική Φρουρά. Ένα μνημείο ανοιχτό σε όλους τους Έλληνες. Αλλά και σε κάθε επισκέπτη που θέλει να το θαυμάσει. Αυτόν τον γνωστό χαρακτήρα που είχε πάντα ο Άγνωστος Στρατιώτης οφείλουμε να διατηρήσουμε. Και το κάνουμε.

Α! γι αυτο σβηνατε τα ονοματα;Γιαυτο πεφτει το ξυλο απο τουσ μπατσους στις διαμαρτυριες;Γιαυτο τα γουρουνια της κυβερνησης και τα σκατα των βοθροκαναλων σκυλοβριζαν τον Ρουτσι;Και εγω που νομιζα οτι επειδη ειστε σκατανθρωποι,διεφθαρμενοι,υαινες και υπανθρωποι συμπεριφεροσασταν ετσι.Ντροπη μου.
To ερώτημα είναι αν ανατράφηκες σε σπίτι ή σε στάβλο.
Εσυ που εχεις ανατραφη )-( ?
ΑΑ ΝΤΑΞ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΑ ΤΖΙ ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΔΩΣΕΣ ΣΤΟΝ ΣΕΣΚΙ ΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΩΣΕΣ ΣΤΟΝ ΖΕΣΚΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΦΡΑΠΕΔΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΣ
Η πλατεία που βρίσκεται το Μνημείο τού Αγνώστου είναι όντως ιερή. Καλά κάνανε και σβήσανε τα ονόματα παλαιότερα, καλά κάνουν και απαγορεύουν οποιεσδήποτε διαμαρτυρίες εκεί.
ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΦΤΑΝΕΙ