Συνάντηση αξιωματούχων της Χαμάς με Τούρκο ΥΠΕΞ και επικεφαλής της MİT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνάντηση στην πρωτεύουσα του Καταρ

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν και ο επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (MİT), Ιμπραήμ Καλίν συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Σούρα της Χαμάς, Μουχάμεντ Ντερβίς Ισμαήλ, και μέλη του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς στην Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ.

Ο ηγέτης της Χαμάς, Χαλίλ αλ Χάγιε, δήλωσε ότι είναι αποφασισμένοι να εφαρμόσουν τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Ο Χάγιε, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο κανάλι Al Qahera Akhbar που εκπέμπει στην Αίγυπτο, αξιολόγησε την περίοδο περίπου 10 ημερών από την έναρξη ισχύος της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα και το ζήτημα της διάσωσης των κρατουμένων κάτω από τα ερείπια.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της ανθρωπιστικής βοήθειας, ο Χάγιε σημείωσε ότι η ανθρωπιστική βοήθεια που εισέρχεται στη Γάζα είναι περιορισμένη και εξέφρασε την ελπίδα ότι το ποσό της βοήθειας θα αυξηθεί για να καλυφθούν οι ανάγκες του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα.

Haber Turk

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ  – Echedoros.blog

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ