Το γράφουμε άλλωστε εδώ και χρόνια
ότι όποια όποιος δυτικός αξιωματούχος στηρίζει καθοιονδήποτε τρόπο την Τουρκία, είναι είτε διεφθαρμένος, είτε διεστραμμένος.


Ο δισεκατομμυριούχος Τομ Μπάρακ, στενός συνεργάτης και μεγάλος δωρητής του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σκανδαλωδώς διορίστηκε πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία τον Μάρτιο 2025, εμπλέκεται βαθιά στο σκάνδαλο Τζέφρι Επστάιν, όπως αποκαλύφθηκε από έγγραφα της Επιτροπής Εποπτείας της Βουλής των ΗΠΑ στις 12 Νοεμβρίου 2025.
Ένα σοκαριστικό email του Επστάιν προς τον Μπάρακ το 2016 ζητά «φωτογραφίες δικές σου και του παιδιού κάνε με να χαμογελάσω», ενώ καταγράφονται δώρα όπως ένα Rolex 11.000 δολαρίων το 2003 και συναντήσεις στο σπίτι του παιδεραστή, παρά τις διαψεύσεις του Μπάρακ. Το σκάνδαλο εντείνεται από κατηγορίες lobbying υπέρ Κατάρ το 2021, με αθώωση αλλά σκιές συγκρούσεων συμφερόντων.
Ο συγκεκριμένος τύπος είχε πληρώσει μέχρι και την εγγύηση του βιαστή Γουαϊνστάιν για να αφεθεί ελεύθερος!
