Η Ταϊλάνδη φιλοξενεί την 74η έκδοση του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος
Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν σε ένα βίντεο που έδειχνε Παλαιστίνιες και Ισραηλινές εκπροσώπους να στέκονται δίπλα-δίπλα στη σκηνή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος 2025 στην Ταϊλάνδη.
Το βίντεο πυροδότησε εκτεταμένες αντιδράσεις, ειδικά όταν η Μις Ισραήλ , Μελάνι Σιράζ, γύρισε και κοίταξε με τρόπο που χαρακτηρίστηκε ως «αιχμηρό» προς τη Μις Παλαιστίνη, Ναντίν Αγιούμπ.
Η εφημερίδα Times of Israel ανέφερε ότι η Σιράζ αρνήθηκε οποιαδήποτε κακή πρόθεση, σχολιάζοντας στο Instagram: «Είναι πολύ σαφές ότι απλώς κοίταζα τους άλλους διαγωνιζόμενους καθώς ανέβαιναν στη σκηνή». Υποστήριξε ότι η μετατροπή των συνηθισμένων στιγμών σε εχθρικά σενάρια διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.
Η τελική τελετή στέψης έχει προγραμματιστεί για τις 21 Νοεμβρίου
Το περιστατικό έθεσε ερωτήματα μεταξύ των παρατηρητών σχετικά με το εάν η οργανωτική επιτροπή σκόπιμα κανόνισε τους διαγωνιζόμενους να στέκονται με αυτόν τον τρόπο, προκειμένου να προκαλέσει διαμάχη και να αυξήσει την αλληλεπίδραση με την εκδήλωση.
Η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ, φιλοξενεί τον 74ο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος , με την τελική τελετή στέψης να έχει προγραμματιστεί για τις 21 Νοεμβρίου, στην οποία θα συμμετάσχουν περισσότερες από 130 διαγωνιζόμενες από όλο τον κόσμο.
–
