Σε ανοιχτό πράσινο (ή αλλιώς μέντα/λαχανί, πολύ απαλό πράσινο) τα ψηφοδέλτια που χρησιμοποίησε το ΠΑΣΟΚ στο συνέδριο του
Το ανοιχτό πράσινο, γνωστό και ως μέντα ή λαχανί, είναι μια από τις πιο δροσερές και ηρεμιστικές αποχρώσεις που χρησιμοποιούμε στη διακόσμηση ή τη μόδα. Μάλιστα θεωρείται “must” χρώμα για την άνοιξη και το καλοκαίρι, καθώς συνδυάζεται εύκολα με λευκό, γήινους τόνους ή ακόμα και με παστέλ ροζ.
Οι ειδικοί λένε πως είναι ιδανικό για να ανανεώσει έναν χώρο
προσφέροντας μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας, ειδικά σε καθιστικά ή κουζίνες. Οτι πρέπει λοιπόν την ανανέωση του ΠΑΣΟΚ που θέλει να ξεφύγει από το ιστορικό βαρύ πράσινο του Ανδρέα Παπανδρέου.
Υ.Γ. Φήμες πως το χαρτί για τα ψηφοδέλτια το προμηθεύτηκαν από κινέζικη πλατφόρμα διαδικτυακών πωλήσεων δεν έχουν διασταυρωθεί….
