Εθνικός Οργανισμός Διερεύνησης Αεροπορικών & Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων & Ασφάλειας Μεταφορών (ΕΟΔΑΣΑΑΜ)
Στα πλαίσια της ορθής ενημέρωσης της κοινής γνώμης
και για την αποκατάσταση της αλήθειας και πάντα με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας αλλά και των οικογενειών τους,

ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Δ.Α.Σ.Α.Α.Μ. κος Γεώργιος Δριτσάκος ουδέποτε μετέβη στον χώρο του δυστυχήματος των Τεμπών πριν την ανάληψη των καθηκόντων του.
Οποιαδήποτε αναφορά σε δική του παρουσία στο σημείο και ειδικά για εκτέλεση εργασιών τις ημέρες μετά το δυστύχημα, είναι απολύτως ψευδής.
Παρασκευή, 23 Μαίου 2025

Αποδεκτο, και ειλικρινη συλληπητηρια για τον εκλιποντα.Για να μας πει τοτε καποιος,το ονομα του στρατιωτικου που ηταν εκει,την ειδικοτητα του και την αποστολη του.Γιατι,προκειμενου να κρυψουν το παρανομο φορτιο,ευτελιζουν διαστρεβλωνοντας την πραγματικοτητα,την παρουσια ειδικης μοναδας, συμφωνα με το πρωτοκολλο καθως και την βιαιη εκχερσωση προς αποκομιδη επικινδυνων ουσιων.Να ξερετε,στο τελος το γλυκο,παντα δενει.