Η Ισχύς εν τη Ενώσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140816125145

Γεγονός είναι ότι σήμερα για άλλη μια φορά αναβαθμίζουμε τον παγκόσμιο πολιτισμό και τις επιστήμες καθώς τα παιδιά των Ελλήνων μεταναστεύουν μαζικά σε όλες τις χώρες του κόσμου και αυτό συμβαίνει καθώς παρακολουθούμε τους πολιτικούς αυτού του τόπου να δυσφημούν, να εξαθλιώνουν και να ξεπουλούν τον οικονομικό, τον ιστορικό και τον πνευματικό μας πλούτο. Δώσαμε για άλλη μια φορά ως δώρο στην ανθρωπότητα μέρος από τα νιάτα μας, μέρος από τις δυνατότητες μας και αυτό το γεγονός πρέπει να το θυμόμαστε, για να μην ξεχάσουμε ποτέ, ότι η γενιά του πολυτεχνείου στην πλειοψηφία της μετατράπηκε σε σκλάβο, διαχειρίσιμος όπως η μαριονέτα, άβουλος όπως ο υπνωτισμένος, ανίσχυρος στο να προστατέψει ακόμη και τους ίδιους του τους απογόνους. Ως αυταπόδεικτο αποτέλεσμα της, τούτη η γενεά παρήγαγε άχρηστους πολίτες που ιδιωτεύουν προσπαθώντας να σώσουν την ψυχούλα τους και την ζωούλα τους, αδιαφορώντας για το κοινωνικό σύνολο.
Την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά και άλλα πολλά, η Ελληνική φυλή παραμερίζεται και στοχοποιείται μέσα στην ίδια της την πατρίδα, παραμερίζεται από την εισβολή ξένων και στοχοποιείται από ελληνόφωνους κυβερνήτες που θέτουν τα πλαίσια της κοινωνίας μας και ασκούν απολυταρχική εξουσία επάνω στον διαταραγμένο κοινωνικό ιστό που εκείνοι διαστρέβλωσαν στο πέρασμα των χρόνων. Ο εχθρός είναι εκ των έσω και δρα πλέον απροκάλυπτα διότι έχει εκθρέψει χαζούς πολίτες πουλώντας τους έξυπνες τηλεοράσεις.
Δεν είναι μόνο το χαμηλό επίπεδο κριτικής και αντίληψης που διαθέτει αυτή η γενιά, είναι και το γεγονός ότι σε κάθε ανόρθωση του αναστήματος της και προσπάθειας έκφρασης της ψευδό-ελευθερίας της, συνθλίβεται και καταστέλλεται, μόλις υποταχθεί μιας και είναι ασύντακτη και εύκολα διαχειρίσιμη ως κοινωνική μάζα, θα ακούσει τους εξουσιαστές της να απαγγέλλουν λόγους ως προς την αποκατάσταση της Δημοκρατίας που εκείνη πήγε να αλλοιώσει, μίας Δημοκρατίας που δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που συνέλαβαν οι Αθηναίοι πολιτικοί χιλιάδες χρόνια πριν. Μια Δημοκρατία η οποία ήταν ένα από τα πάρα πολλά πολιτεύματα τα οποία δημιούργησε ο Ελληνικός νους στην πορεία της πανάρχαιας ιστορίας του, καταλήγοντας πάντα στο ίδιο αποτέλεσμα, στο ότι το καλύτερο πολίτευμα είναι αυτό που ασκείτε από δίκαιους κυβερνήτες και εφαρμόζεται από δικαιότερους πολίτες, με σκοπό την σωστή λειτουργία ενός συνόλου όπως είναι μία πόλη ή ένα έθνος.
Σήμερα μας καταδίκασαν στο να βιώνουμε την αδικία και τον παραλογισμό, να έχουμε έλλειψη υπερηφάνειας και ελπίδας, να μην αποσκοπούμε σε τίποτα άλλο εκτός από την επιβίωσή μας και τέλος, να αισθανόμαστε γέροι ακόμη και αν είμαστε στο άνθος της ηλικίας μας. Εκείνοι που μας το έκαναν αυτό είναι οι ίδιοι που υποκινούσαν πάντα τις πιο αιματηρές και καταστροφικές στιγμές της ιστορίας μας, εκείνοι που νομίζουν ότι είναι επίλεκτοι και έχουν το γενετήσιο χάρισμα εξουσιασμού του πλανήτου, εκείνοι που από αρχαιοτάτων χρόνων διέβρωσαν όλους τους αρχέγονους πολιτισμούς του πλανήτου και σχεδίασαν την πτώση τους δημιουργώντας και το πρόβλημα αλλά και την επακόλουθη λύση.
Φαντάζει τόσο δύσκολο το να αλλάξουμε τον κόσμο θέλοντας να τον κάνουμε καλύτερο, διότι είναι εξίσου δύσκολο με το να αλλάξουμε τον εαυτό μας. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε όμως μιας και δεν υπάρχει έξωθεν λύση, αλλά και να υπήρχε είναι πιθανότερο να την δημιουργούσαν αυτοί που εξουσιάζουν παρά αυτοί που εξουσιάζονται. Δεν υπάρχει ο σωτήρας που όλοι περιμέναμε, ας το καταλάβουμε αυτό, διότι ο σωτήρας μας θα πρέπει να γεννηθεί μέσα σε μια κοινωνία και για να είναι καθαρός και ισχυρός, θα πρέπει και η κοινωνία που θα τον γεννήσει να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Αυτό που υπάρχει όμως και είναι αδιαμφισβήτητο, είναι το γεγονός ότι είμαστε ακόμη εδώ, επιβιώνοντας και συνεχίζοντας την πορεία μας σε τούτη τη Γη, αλλά δεν είναι αρκετό το να επιβιώσουμε, πρέπει και να ζήσουμε και για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να αλλάξουμε τον εαυτό μας προς το καλύτερο, έτσι θα μορφώσουμε αναπόφευκτα και την κοινωνία μας.
Είναι ευκολότερο το να απασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι και να τους κατηγορούμε την ίδια ώρα που κάνουμε και εμείς τα ίδια, είναι δύσκολο όμως το να κοιτάμε προς τα ενδότερα της ψυχής μας προσπαθώντας να βελτιώσουμε τον εαυτό μας. Ποιο έχει μεγαλύτερη αξία άραγε;
Καθώς μας διαπαιδαγωγούσαν όλοι όσοι συνετέλεσαν στον κατακερματισμό της εθνικής μας παιδείας, μας καλλιεργούσαν και ένα κομμάτι τους, έτσι ώστε να εξασφαλίσουν την επιθυμητή αλλοίωση εις βάρος του σώματος, του πνεύματος και της ψυχής μας. Εκκολαφτήκαμε και εκπαιδευτήκαμε μέσα σε ένα σύστημα που μας προόριζε ως δούλους, ένα σύστημα το οποίο μας μόρφωσε ως γρανάζια μιας απάνθρωπης μηχανής που σκοπό του έχει την αυτοσυντήρηση του και την εκμετάλλευση όλων των πηγών που μπορεί να απορροφήσει από το άτομο. Αυτό το σύστημα ελέγχου δεν έχει καμία σχέση και σκοπό ως προς την ανύψωση του ανθρώπου σε υψηλότερα πνευματικά και κοινωνικά επίπεδα, αλλά την αποκλειστική στροφή του προς κατώτερες και ανάξιες για εκείνον ασχολίες.
Όλα όμως δύναται να συμβούν σε ένα σύμπαν άπειρων δυνατοτήτων, όλα δύναται να αλλάξουν σε ένα σύμπαν που κινείτε και δημιουργεί ζωή. Πρέπει να παλέψουμε και να σταθούμε υπεύθυνοι, αν δεν το κάνουμε θα μας καταστρέψουν, διότι αυτοί που μας ελέγχουν είναι άνθρωποι απάνθρωποι, ολιγάρχες που επικαλούνται την δημοκρατία , μισάνθρωποι που ασχολούνται με την φιλανθρωπία , σκοταδιστές που αυτοαποκαλούνται πεφωτισμένοι, δογματιστές που παρουσιάζονται ως φιλελεύθεροι. Είναι αυτοί που ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής μας με κάτι ανάξια χαρτιά, καθώς μας έχουν πείσει πως χωρίς αυτά τα χαρτιά που τυπώνουν στις μηχανές τους, δεν μπορούμε να υπάρχουμε.
Δεν είμαστε έτσι εμείς όμως, δεν είναι αυτή η ταυτότητά μας, δεν είναι τούτη η φύση μας, αλλιώς δεν θα χρειαζόταν το έγκλημα, το ψέμα , ο φόβος , η προπαγάνδα και η επιβολή ώστε η κοινωνία μας να πάρει την μορφή που έχει σήμερα. Αν ήταν στην φύση μας το να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλον τότε θα ήμασταν ήδη νεκροί, αν ήταν στην φύση μας το μίσος και η έριδα τότε δεν θα βιώναμε την συνύπαρξη, αν ήταν στην φύση μας το να ζευγαρώνουμε με το ίδιο φύλο τότε δεν θα είχαμε γεννηθεί εξ αρχής, αν ήταν στην φύση μας το να είμαστε σκλάβοι τότε δεν θα χρειαζόταν τόσος χρόνος και τόσος κόπος για να μας πάρουν την ελευθερία, αν ήταν στην φύση μας το χάος τότε δεν θα αισθανόμασταν πληρότητα μπροστά στην αρμονία του σύμπαντος.
Χρειάζεται επαναπρογραμματισμός του εαυτού μας, αυτοεκπαίδευση, αυτοδυναμία και αδιάκοπη αναζήτηση για γνώση, διότι αν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας δεν μπορούμε να βοηθήσουμε και τους άλλους και για να θέλουμε να βοηθήσουμε και τους άλλους, σημαίνει ότι έχουμε αντιληφθεί το γεγονός ότι ανήκουμε σε ένα σύνολο. Η Ελληνική μας ταυτότητα είναι εκείνη που θέτει τις αρχές μας και διασφαλίζει και την πορεία μας. Η μόνη κρίση που διαθέτουμε είναι εκείνη του νου και δεν χρωστάμε τίποτα σε κανέναν ιδιώτη, μόνο στην μητέρα μας την Ελλάδα χρωστάμε τα πάντα. Εκείνη μας γέννησε μέσα στην αγάπη και την χαρά, μας δίδαξε την αξία και την δόξα μας, μας μόρφωσε ως καθαρούς και φωτεινούς ανθρώπους και μας παρέδωσε στην ανθρωπότητα έτσι ώστε να συμβάλουμε συνεισφέροντας εις την θετική και ορθή εξέλιξή της, ακολουθώντας πάντα τις διδαχές της φύσης και αναζητώντας αδιάκοπα το αγαθόν.
Στις ημέρες απόγνωσης που βιώνει καθημερινά η πλειοψηφία της Ελληνικής κοινωνίας φαίνεται ότι δεν υπάρχει ελπίδα, ότι δεν αξίζει να προσδοκάμε για τίποτα, πόσο μάλλον για κάτι που θα αφορά την δραματική βελτίωση σε όλες τις πτυχές της ζωής μας αλλά και της οντότητας μας ως έθνος. Δεν θα πρέπει να κυριευόμαστε από το συναίσθημα της απόγνωσης που μας διακατέχει, πρέπει να το πολεμάμε με το αντίθετό του, διότι όσο υπαρκτό και αν είναι, άλλο τόσο ανύπαρκτο μπορεί να καταστεί μόλις αντιληφθούμε ότι η λύση των προβλημάτων μας βρίσκεται στην συλλογικότητα και όχι στον ατομισμό ή στην προσπάθεια να σώσουμε τον εαυτούλη μας. Τα προβλήματα που αφορούν το άτομο λύνονται από το άτομο και τα προβλήματα που αφορούν το σύνολο, λύνονται από το σύνολο. Μέσα από το εμείς λοιπόν, όχι το εγώ. Η απόγνωση και η θλίψη θα είναι υπαρκτές για όσο βρισκόμαστε μόνοι μας ενάντια σε έναν ολιγάριθμο εχθρό που μας δίνει την εντύπωση ότι είναι ενωμένος και ισχυρός, ισχυρός διότι μας έχει πείσει ότι είμαστε ανίσχυροι.
Αναζητώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις έτσι ώστε να λύσουμε επιτυχώς το πρόβλημα που μας απασχολεί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον νου μας και να απομονώσουμε για λίγο το συναίσθημα, μιας και η λογική, η κρίση και η οργάνωση γίνονται όταν συγκεντρώσουμε τις νοητικές μας δυνατότητες σε ένα σημείο, σε ένα πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Τότε θα γεννήσουμε καθαρή σκέψη, εν συνεχεία συλλογισμό και τέλος καθαρές πράξεις. Αυτό που μας ενώνει και μας ένωνε πάντα έναντι του κοινού εχθρού είναι το Ελληνικό μας πνεύμα, το αθάνατο και ανίκητο εκείνο πνεύμα που συγκεντρώνει όλη την δυναμική του Έλληνος και εκπέμπετε σαν φως προς όλες τις κατευθύνσεις. Μόλις θυμηθούμε ότι αυτό το φως είναι μέσα μας, τότε η λύση του προβλήματος θα γίνει ευκολότερη. Χρειάζεται όμως να ψάξουμε για να το βρούμε, να ψάξουμε στις μνήμες μας, μιας και έχουν προσπαθήσει πολύ για να τις κρύψουν. Δεν μπόρεσαν ποτέ όμως να μας πάρουν το αγαθόν πυρ που καίει μέσα μας, διότι μας ανήκει. Όπως ανήκει η δόξα και η μνήμη σε εκείνους που έπραξαν με αρετή και δικαιοσύνη στο πέρασμα της υπερχιλιετής ιστορίας μας.
Ο δημιουργός της στρέβλωσης του κόσμου μας, όπως ίσως να έχετε αντιληφθεί, είναι μία μικρή ομάδα ανθρώπων, αριθμητικά ελάχιστη σε σχέση με το σύνολο της ανθρωπότητας, έχει καταφέρει όμως να πολλαπλασιάζει τον εαυτό της δημιουργώντας αντίγραφα και πρότυπα τα οποία τα χρησιμοποιεί για την επέκταση της εξουσίας της καθώς επίσης και για την διάβρωση εκ των έσω, όλων των εθνικών-πολιτισμικών μορφών που στέκονται εμπόδιο σε αυτήν. Μπορούμε να τους εντοπίσουμε αναζητώντας το μέσον το οποίο χρησιμοποιούν για να μας εξουσιάζουν.
Αυτό το μέσον δεν είναι άλλο από τα χαρτιά που τυπώνουν στις δικές τους μηχανές, εν συνεχεία τα αποτυπώνουν στους υπέρ-υπολογιστές τους, τους οποίους μόνον εκείνοι διαχειρίζονται, εν συνεχεία χρεώνουν με τόκο τα κεφάλαια που δημιούργησαν από καθαρό τίποτα και εν τέλη επιλέγουν τις κινήσεις που θέλουν να εκτελέσουν οι άβουλοι σκλάβοι τους μιας και έχουν θολώσει την κρίση τους σπέρνοντας φόβο και τρόμο, φόβο για να μην χάσουν τα χαρτιά που νομίζουν ότι χρειάζονται και τρόμο γιατί τους έχουν πείσει ότι είναι ανίκανοι να παράγουν τον δικό τους πλούτο. Παίζουν, μεταφέροντας τους αριθμούς που έχουν στο σύστημά τους, από το έναν τόπο στον άλλον, κάνοντας μερικά δισεκατομμύρια φτωχούς και μερικούς δισεκατομμυριούχους ακόμη πιο πλούσιους…..Οι σκλάβοι κάνουν το μόνο που μπορούν, υπακούν στους εξουσιαστές τους και σε ότι εκείνοι τους εξαναγκάζουν να πράξουν, δυστυχώς πολλοί θεωρούν πως είναι ελεύθεροι, αγνοώντας το γεγονός ότι είναι στην πραγματικότητα δεσμώτες, αφού έχουν εγκλωβιστεί σε πλαστά πρότυπά από τα οποία πηγάζει η ψευδό-ελευθερία τους…..Και οι λίγοι γελούν με τους πολλούς καθώς είναι ικανοί για το χειρότερο, μιας και από όσο γνωρίζουν δεν υπάρχει τίποτα για να τους σταματήσει. Στην ψευδαίσθηση του ότι κατέχουν την απόλυτη γνώση και εξουσία θεωρούν πως δεν είναι θνητοί, έτσι σφάλουν συνεχώς, διότι δεν λογίζονται την πραγματική τους υπόσταση, η οποία είναι κοινή για όλη την ανθρωπότητα, και αυτή είναι η θνητότητα.
Την στιγμή που θα καταφέρουμε συνολικά να εκμηδενίσουμε τον νεοελληνικό εαυτό μας, έναν εαυτό που μας τον καλλιεργούν για πάνω από 2000 χρόνια όσοι μας θέλουν υποτελείς, τότε θα ξεπεράσουμε τον δουλικό και αδύναμο νεοέλληνα που μας καταστρέφει μέρα με την μέρα. Θα έρθουμε και πάλι σε επαφή με την φύση μας, με την φύση του Έλληνος και θα υπερνικήσουμε κάθε μορφής εξουσία που σκοπό της έχει να καταδυναστεύσει το ανθρώπινο είδος και να αφανίσει τους αρχέγονους πολιτισμούς αυτής της Γης.
Η ιστορία μας ξεκινά από όταν ξεκινά να γράφεται και η ιστορία αυτού του πλανήτου, διότι εμείς ήμασταν εδώ από την αρχή. Εμείς δημιουργούμε ακατάπαυστα πολιτισμούς και εκπολιτίζουμε όλους τους βαρβάρους στην διαδικασία αυτή, το εντυπωσιακό είναι ότι το πράττουμε και στην ελευθερία αλλά και στην σκλαβιά μας. Εμείς ομιλούμε την τελειότερη και ανώτερη γλώσσα που ομιλήθηκε ποτέ σε τούτο τον πλανήτη, την μελωδικότερη, την ακριβέστερη, την επιστημονική και μαθηματική εκείνη γλώσσα που είναι ικανή να διεγείρει ευεργετικά το νου και να αυξήσει τις εγκεφαλικές συνάψεις, να ορίσει ετυμολογώντας την κάθε λέξη και να παράγει αενάως καινούριες σύνθετες, καθιστώντας αδύνατον να βρεθεί σε εμπόδιο. Όσο καλύτερα γνωρίζουμε την γλώσσα και την ιστορία μας, τόσο καλύτερα θα αντιληφθούμε την πραγματική μας θέση στην ανθρωπότητα, θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τα πράγματα που έγιναν, να δούμε καθαρά αυτά που γίνονται και να σχεδιάσουμε με απόλυτη ακρίβεια το μέλλον, διότι ο χρόνος πηγαίνει πάντα προς τα μπρος, χωρίς ποτέ να σταματάει και ακολουθώντας πάντα τα προηγούμενα. Αν γνωρίσουμε τον εαυτό μας και ταυτόχρονα αντιληφθούμε και την εθνική μας οντότητα-ταυτότητα, τότε θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε ότι όλο το παιχνίδι ελέγχου του κόσμου σχεδιάζεται από εκείνους που εξουσιάζουν και εκτελείτε από εκείνους που εξουσιάζονται, έχοντας ως μόνο εμπόδιο την ελεύθερη ύπαρξη και στόχο την ανθρώπινη υποδούλωση.
Το σύμπαν όμως πηγάζει συνεχώς, κινείται και διαμορφώνει την ωραιότητα του κόσμου μας, σκοπός του είναι η αναγέννηση μέσα στην ωραιότητα που το ίδιο παράγει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσουμε την φύση να μας δείξει τον δρόμο και αν υπακούσουμε τους νόμους της, τότε θα καταφέρουμε να εναρμονιστούμε μαζί της διότι είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι της, είναι μέσα μας και είμαστε μέσα της. Από τον μικρόκοσμο στον μεγάκοσμο οι ομοιότητες είναι πασιφανείς, οι αρμονικοί νόμοι της φύσης δε, μπορούν να παρατηρηθούν όταν βρισκόμαστε σε επαφή μαζί της. Η λύση που ψάχνουμε βρίσκετε παντού, και μέσα μας και έξω από εμάς και στα μικρά και στα μεγάλα, μιας και όλα συνδέονται και αλληλεπιδρούν, όλα δε πηγάζουν από το ΕΝ, την πρωταρχική αιτία του σύμπαντος κόσμου. Οι προγονοί μας ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να το προσεγγίσουν με τον λόγο τους, χωρίς να φανατίζονται, ούτε να δογματίζουν.
Ας προσπαθήσουμε να δούμε τον κόσμο μας καθαρά μέσα από τα μάτια του Έλληνος ανθρώπου, για να εκπέμψουμε το φως που βρίσκεται μέσα μας και είναι η αιτία της ύπαρξης μας, για να λύσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν και δεν μας αφήνουν να ζήσουμε ελεύθεροι τούτη την ζωή που μας δόθηκε σαν θείο δώρο, προικίζοντας μας ως θνητούς θεούς με σκοπό μια μέρα, πράττοντας ενάρετα και δίκαια, να γίνουμε αθάνατοι άνθρωποι.
Ζήτω η Ελλάς
-Δημήτρης-

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τρείς σταθμοί του μετρό θα κλείσουν νωρίτερα σήμερα 15/12 και αύριο 16/12 για εργασίες αντικατάστασης ραγών στη γραμμή

Συγκεκριμένα λοιπόν, οι σταθμοί ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΔΑΦΝΗ θα κλείσουν στις 21:40 το βράδυ, δυόμιση ώρες νωρίτερα από την καθορισμένη λήξη κυκλοφορίας Οι...

Μια Συζήτηση με τη Τεχνητή Νοημοσύνη για τη Δυστοπία και την Ευτοπία, με Αναφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη

Το θέμα της σημερινής συζήτησης με την Τεχνητή Νοημοσύνη, στόχο έχει να επιχειρήσει μια διασύνδεση εννοιών που αντλούνται (στο παρόν άρθρο) από τη λογοτεχνία,...

90χρονος έθαψε τον σκύλο του ζωντανό

Στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης ένας 90χρονος έθαψε ζωντανό σκύλο σε αγροτική έκταση Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης και του ασκήθηκε δίωξη για κακούργημα για...

Κολοραντο: Είχε συλληφθεί 57 φορές για κακοποίηση! Και όμως τον άφησαν ελεύθερο…

Κατ' εξακολούθηση κακοποιητής στο Κολοράντο αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή και σε λιγότερο από δύο εβδομάδες από την απελευθέρωση τουδολοφόνησε τη μητέρα των τριών...

Άγνωστοι διέρρηξαν… το σπιτάκι του Άι Βασίλη στη Λαμία

Ντροπή και οργή προκαλεί η εικόνα στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, όπου άγνωστοι διέρρηξαν… το σπιτάκι του Άι Βασίλη! Οι δράστες, γνωστοί-άγνωστοι από μικροκλοπές στην περιοχή,...

Σαν σήμερα το Νόμπελ λογοτεχνίας στον Γιώργο Σεφερη

Η συγκλονιστική ομιλία του Γιώργου Σεφέρη στην απονομή του βραβείου Νόμπελ Λογοτεχνίας "Τούτη την ώρα αισθάνομαι πως είμαι ο ίδιος μια αντίφαση. Αλήθεια, η Σουηδική...

Έφοδος των αρχών σε γιάφκα εκτελεστών

Μια πραγματική γιάφκα εκτελεστών εντόπισε το ελληνικό FBI, δηλαδή οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος σε χώρο στα Καλύβια, που αρχικά βρισκόταν στο στόχαστρο...

Κατέρρευσε μέσα στο δικαστήριο και πέθανε λίγο πριν του ανακοινωθεί η ποινή

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου ενός 84χρονου κατηγορούμενου για ενδοοικογενειακή βία, μέσα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Ο ηλικιωμένος άνδρας άφησε την τελευταία...

Επέτειος της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου: Ποιοι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ θα είναι κλειστοί

17 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα Σάββατο 6 Δεκεμβρίου από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια και στο κέντρο...

Η Ευρώπη σε παλαιά και απωθημένα γεωπολιτικά μοτίβα Είναι αναχρονιστική η Ευρωπαϊκή αντιρωσική εμμονή;

Η Ευρώπη σε παλαιά και απωθημένα γεωπολιτικά μοτίβα Είναι αναχρονιστική η Ευρωπαϊκή αντιρωσική εμμονή;Η Ευρώπη (Ευρωπαϊκή Ένωση και Ηνωμένο Βασίλειο ΕΕ + ΗΒ) συσπειρώνεται...

Ζευγάρι νεκρό απο αναθυμιάσεις γεννήτριας βενζίνης

Ανάστατη είναι η κοινωνία στην Αλεξανδρούπολη από την είδηση του τραγικού θανάτου ενός ζευγαριού μέσα στο σπίτι τους πιθανώς από αναθυμιάσεις που προήλθαν από...

Σπείρα ανάγκαζε παιδιά να πωλούν λαθραία καπνικά προϊόντα

Εξαρθρώθηκε σπείρα που τα μέλη δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ανθρώπων και συγκεκριμένα παιδιών με σκοπό τον εξαναγκασμό τους στην παράνομη πώληση λαθραίων τσιγάρων Μάλιστα, τα παιδιά...

Τα ταξί αναστέλουν την απεργία τους

Οι ταξιτζήδες είχαν αποφασίσει να παρατείνουν την απεργία τους μέχρι και τα ξημερώματα του Σαββάτου, 6 Δεκεμβρίου, ωστόσο, τελικά, οι καιρικές τούς άλλαξαν γνώμη Ειδικότερα,...

Απαγόρευσαν στους οδηγούς ταξί να συμπαρασταθούν στους Αγρότες

Έναν πρωτοφανή εμπαιγμό βίωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι ταξιτζήδες οι οποίοι πραγματοποιούν την τρίτη συνεχόμενη μέρα πανελλαδικής απεργίας. Το μήνυμα στους ταξιτζήδες από το Υπουργείο...

89χρονος παρενόχλησε 16χρονη σε παιδική χαρά

Ένας 89χρονος συνελήφθη, καθώς προσέγγισε 16χρονη που καθόταν σε παγκάκι παιδικής χαράς και της πρότεινε σεξουαλική συνεύρεση έναντι αμοιβής Το νεαρό κορίτσι σοκαρίστηκε, καθώς ο...

Κυβέρνηση κατά αγροτών: Επεισόδια σε Νίκαια και Πλατύκαμπο

Οι αγρότες ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους στη Λάρισα αποφασισμένοι να το πάνε μέχρι τέλους Η χώρα είναι, πλέον, κομμένη στα δύο, καθώς, λίγο μετά τις...

Αγρότες και κτηνοτρόφοι ετοιμάζονται να κατεβάσουν τα τρακτέρ στους δρόμους από την Κυριακή

Ο αγροτοκτηνοτροφικός κόσμος συνεχίζει τον κύκλο κινητοποιήσεων που αναδεικνύει τα οξυμένα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα και τα επακόλουθα από το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ Σύμφωνα με...

Στη φυλακή 53χρονος που κακοποιούσε την 3χρονη κόρη του

Το Μεικτό Ορκωτό Εφετειο Χανίων έκρινε  ομόφωνα ένοχο 53χρονο πατέρα για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της τρίχρονης κόρης του Του επέβαλε ποινή κάθειρξης 5,5 ετών,  με...

Επιδόματα, ΟΠΕΚΕΠΕ και δημογραφικό

Σύμφωνα με το αρνητικό των επιδόσεων του δημογραφικού προβλήματος που μας μαστίζει, και συναρτήσει πρόσφατου ερεθίσματος όπου δόθηκαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ …..κονδύλια σε φερόμενους άτεκνους,...

Ανατροπή στη δίκη της Κιβωτού

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε χθες στη δίκη της Κιβωτού όταν ένας από τους βασικούς μάρτυρες, τρόφιμος του ιδρύματος,εξετάστηκε κατ’ αντιπαράσταση με άλλο παιδί που είχε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ