Βίντεο με ομαδικό βιασμό και πνιγμό παιδιού πουλήθηκε εως και 300,000 Ευρώ – Σάκης Κεχαγιόγλου: Η Ελληνική κοινωνία να καταλάβει ότι αλλο αυτοί που βλέπουν τέτοιο υλικό και άλλο οι παιδόφιλοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι βιαστές ανηλίκων αποτελούν μία ξεχωριστή κάστα με υψηλά παρακλάδια. Το γιατί το έχουμε εξηγήσει και παλαιότερα. Ανθρωποειδή που ηδονίζονται με τον πόνο παιδιών, έχουν φτάσει στο κατώτατο σκαλοπάτι ηθικής και δεν δικαιούνται όχι απλώς υπεράσπισης αλλά ούτε βιολογικής ύπαρξης. Η ταξική τους ανέλιξη είναι συναρτώμενη αυτής της μολυσματικής, αδίστακτης προσωπικότητας. Θυμηθείτε την περίπτωση Ντιτρού στο Βέλγιο.
Στην φρικιαστική περιγραφή που ακολουθεί, σημειώστε την ύπαρξη του “Γερμανού επιχειρηματία” που πλειοδότησε στο φρικιαστικό βίντεο. Όπως είχαμε αποκαλύψει, το πρώτο κύμα εξιχνίασης των διακινητών, είχε ξεκινήσει από τη Γερμανία, όταν κάποιος δε μπόρεσε να αντέξει ένα βίντεο που γυρίστηκε στο Κοσσυφοπέδιο και πήγε στις αρχές. Βλέπετε, τα χρυσά παιδιά της Δύσης, εκτός από το εμπόριο οργάνων (προσοχή περιέχει εικόνες φρίκης ο σύνδεσμος) είχε έφεση και στη σκηνοθεσία βιασμών, βασανισμών και εκτέλεσης ανηλίκων.
locopyΗ έρευνα
Πρόκειται για διεθνή επιχείρηση που ξεκίνησε από τη «Σκότλαντ Γιαρντ, η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε τις αστυνομίες των υπόλοιπων χωρών, όπου είχαν εντοπιστεί ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών του Ιντερνετ. Στην Ελλάδα στάλθηκαν οι κωδικοί τουλάχιστον 158 ηλεκτρονικών ιχνών, χρηστών της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, οι οποίοι αντάλλασσαν τις εικόνες και τα βίντεο με το σκληρό παιδικό πορνό, ακόμα και παιδιών ηλικίας δύο ετών. Αμέσως μετά την αποστολή των κωδικών άρχισε η μεγάλη αυτή επιχείρηση του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Από την τετράμηνη έρευνα της Υπηρεσίας, κατασχέθηκαν συνολικά ογδόντα οκτώ σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, οκτώ φορητοί υπολογιστές και εκατοντάδες ψηφιακοί δίσκοι, συνολικής χωρητικότητας 50 γιγαμπάιτ. Τα στοιχεία παραδόθηκαν στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διερευνηθούν και να διαπιστωθεί η σχέση που είχαν μεταξύ τους οι χρήστες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας αλλά και το εύρος της διακίνησης του πρωτοφανούς σε αγριότητα υλικού.
Παράλληλα, από την τεχνική επεξεργασία των στοιχείων που κατασχέθηκαν θα διερευνηθεί το ενδεχόμενο βίντεο και φωτογραφίες που απεικονίζουν άγριους βιασμούς ανηλίκων να έχουν «τραβηχτεί» στη χώρα μας. Μέχρι στιγμής από την έρευνα, η οποία πάντως συνεχίζεται, δεν έχει διαπιστωθεί συμμετοχή ανήλικων Ελλήνων στο ανατριχιαστικό υλικό της παιδικής πορνογραφίας.
Οι εμπλεκόμενοι
Καθηγητής πανεπιστημίου στην Πάτρα, λέκτορας στο Δημόσιο Δίκαιο, γιατρός και μάλιστα μαιευτήρας σε πόλη της Στερεάς Ελλάδας, εικονολήπτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι είναι οι παιδόφιλοι υπεράνω υποψίας, που κατέβαζαν στον υπολογιστή τους το υλικό, το οποίο δύσκολα μπορούν να αντέξουν το μυαλό και η ψυχή ενός λογικού ανθρώπου.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Ασφάλεια, στο κύκλωμα εμπλέκεται και ένας καθηγητής ξιφασκίας σε μεγάλο ιδιωτικό σχολείο της Γλυφάδας. Ακόμα, ένας ανώτερος δημοτικός υπάλληλος σε παραθαλάσσιο δήμο της Αττικής, του οποίου μάλιστα ο αδελφός είναι πολιτευτής και καθηγητής πανεπιστημίου, και πρώην εργαζόμενος στον τομέα έκδοσης σχολικών βιβλίων.
Στη δικογραφία που έχει συνταχθεί αναφέρονται και τα ονόματα γνωστού εικονολήπτη της κρατικής τηλεόρασης και του γιου του. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως το επίμαχο υλικό με την παιδική πορνογραφία εντοπίστηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του νεαρού εικονολήπτη, αλλά στην Ασφάλεια εμφανίστηκε ο πατέρας του, ο οποίος είπε πως το υλικό είναι δικό του, κατά πάσα πιθανότητα σε μια προσπάθεια να γλιτώσει τον γιο του από τη σύλληψη.
Επίσης επιχειρηματίας με είδη υγιεινής, επώνυμος στο είδος του, αλλά και ένας υπεύθυνος ασφαλείας σε πολυτελέστατο παραλιακό ξενοδοχείο της Αττικής είναι μερικοί από τους… ευυπόληπτους πολίτες που έπεσαν στα δίχτυα του Μανώλη Σφακιανάκη. Του αστυνομικού που έχει σκοπό της ζωής του να ξεριζώσει μια για πάντα τα κυκλώματα παιδόφιλων, που διακινούν σκληρό παιδικό πορνό στο Διαδίκτυο και υποβάλλουν σε σκληρά βασανιστήρια αθώες ψυχές στην άλλη άκρη του κόσμου για να ακριβοπληρώνουν αυτό το υλικό αρρωστημένα άτομα στο λεγόμενο… ανεπτυγμένο δυτικό κόσμο.
Το χειρότερο απ’ όλα είναι πως οι περισσότεροι από τους εμπλεκομένους σε αυτή τη σοκαριστική υπόθεση είναι οικογενειάρχες και πατεράδες που τη νύχτα, την ώρα που τα παιδιά τους κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο, έβλεπαν το ανατριχιαστικό υλικό στην οθόνη του υπολογιστή τους…
Ανατριχιαστικό βίντεο πουλήθηκε μέχρι 300.000 ευρώ!
Σοκ και απίστευτη φρίκη προκαλεί βίντεο με βιασμό και πνιγμό ανήλικης, το οποίο βγαίνει σε πλειστηριασμό στο Internet. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχει πουληθεί μέχρι και 300.000 ευρώ και έγινε η αιτία να στηθεί και στη χώρα μας η μεγάλη επιχείρηση «Τσάρλι». Πρόκειται για ένα από τα πλέον ανατριχιαστικά και αποτρόπαια βίντεο, το οποίο όμως είναι το πλέον διάσημο στην αρρωστημένη κάστα των παιδόφιλων. Το βίντεο αυτό έχει τραβηχτεί το 2005, κατά πάσα πιθανότητα στις ΗΠΑ, και απεικονίζει το βιασμό ενός κοριτσιού, ηλικίας από 7 έως 10 ετών, από δύο άτομα, μέσα σε μπανιέρα γεμάτη νερό. Τα ανθρωπόμορφα μάλιστα τέρατα μετά το βιασμό κρατούν μέσα στο νερό το κεφάλι του δύστυχου κοριτσιού.
Μέχρι στιγμής από τις έρευνες των αστυνομικών σε ολόκληρο τον κόσμο δεν έχει γίνει γνωστή η τύχη του μικρού αυτού παιδιού, που γνώρισε την απίστευτη φρίκη στα χέρια των αδίστακτων παιδόφιλων.
Αυτό το ανατριχιαστικό υλικό, που απευθύνεται στα πλέον αρρωστημένα μυαλά, βρέθηκε στην κατοχή τριών εκ των συλληφθέντων στην πρόσφατη επιχείρηση της Ασφάλειας, ενώ είχε βρεθεί στην κατοχή κι άλλων Ελλήνων, σε παρόμοια επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πριν από περίπου τρεις μήνες με τον κωδικό «Καρουζέλ».
Το βίντεο αυτό όταν πρωτοκυκλοφόρησε βγήκε σε ανατριχιαστική δημοπρασία μεταξύ παιδόφιλων και πρώτος το απέκτησε ένας Γερμανός επιχειρηματίας, ο οποίος πλήρωσε το 2005 300.000 ευρώ για να το αποκτήσει.
Η τιμή του συγκεκριμένου βίντεο φθάνει σήμερα, ανάλογα με την περίπτωση, ακόμα και τις 10.000 ευρώ, ενώ αποσπάσματα πωλούνται έναντι 1.000 ευρώ, ενώ οι φωτογραφίες φθάνουν τα 200 και 300 ευρώ η μία.
Πρώτη προτεραιότητα των αστυνομικών, σε Ευρώπη και ΗΠΑ, είναι να εντοπίσουν τους δύο βιαστές που βασάνισαν το δυστυχισμένο παιδί ώστε να μάθουν εάν εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζωή και γι’ αυτό όταν εντοπίζεται το βίντεο σε κάποιο χρήστη του Διαδικτύου, στήνεται αμέσως επιχείρηση εντοπισμού τους.
Εspresso
www.i-reporter.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ