Ο Παπαντωνίου που έλεγε ότι ο λογαριασμός τη λίστα Λαγκάρντ είναι συνωνυμία, έχει το θράσος να συκοφαντεί τους έντιμους λειτουργούς της δικαιοσύνης. Και να μας πει γιατί ο κουμπάρος του Κανδαλέπας από το 2013 δεν έχει φέρει τους λογαριασμούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8944

Με μία ανακοίνωση – ράπισμα στα μούτρα των πολιτών επιχειρεί ο Γιάννος Παπαντωνίου για ακόμα μια φορά να διαψεύσει τους έντιμους λειτουργούς της ελληνικής δικαιοσύνης! Ή αλήθεια όμως είναι ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου όταν βγήκε στην δημοσιότητα η σύζυγος του στην λίστα Λαγκάρντ από τον Κώστα Βαξεβάνη, όχι μόνο δεν συναίνεσε σε κανένα άνοιγμα λογαριασμού, αλλά εξαπατούσε και πάλι το πανελλήνιο λέγοντας ότι πρόκειται για συνωνυμία! Όταν μάλιστα οι αρχές ταυτοποίησαν το λογαριασμό και είδαν ότι όντως ανήκει στην σύζυγό του, είχε το απίστευτο θράσος να λέει ότι τα εκατομμύρια που βρέθηκαν εκεί ανήκουν στον πρώην σύζυγό της! Που φυσικά ο άνθρωπος δεν έχει μαντήλι να κλάψει, και ισοπέδωσε τους ισχυρισμούς του.

Ο κύριος Παπαντωνίου λοιπόν δεν έχει κανένα δικαίωμα να συκοφαντεί τους έντιμους λειτουργούς της δικαιοσύνης που λειτούργησαν υποδειγματικά. Αντίθετα, θα πρέπει να απολογηθεί και για το γεγονός του ότι ο κουμπάρος του ο κύριος Κανδαλέπας όποιος τροφοδοτούσε με χρήμα τους λογαριασμούς του κυρίου Παπαντωνίου, δεν έχει ανοίξει τους λογαριασμούς του, ενώ προσπαθούσε με τερτίπια να παρεμπόδιση του ανοίγματος!

 «Επιφυλάσσομαι να σας προσκομίσω την κίνηση του τραπεζικού λογαριασμού» κατέθετε ο Κανδαλέπας το 2013. Αυτό τήρησε και τα επόμενα χρόνια, ισχυριζόμενος τότε ότι τα στοιχεία που διαθέτουν οι ελληνικές αρχές αποτελούν προϊόν υποκλοπής (λίστα Λαγκάρντ – Φαλτσιανί). Η με νύχια και με δόντια άρνησή του ενίσχυσε φυσικά τις υποψίες των ανακριτών. Η πλευρά Κανδαλέπα προσέφυγε εναντίον και των δύο αιτημάτων (το 2013 και 2014) της ελληνικής Δικαιοσύνης για δικαστή συνδρομή στις ελβετικές αρχές. Για να βγαίνει σήμερα ο Γιάννος Παπαντωνίου και να ισχυρίζεται ότι όλοι οι λογαριασμοί είναι στη διάθεση των αρχών!!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ