ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Φοιτήτρια έκανε μπάνιο και της έπεσε το ταβάνι στο κεφάλι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google


Αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε φοιτήτρια στη φοιτητική εστία στα Ιωάννινα, η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε το ταβάνι επάνω της, την ώρα που έκανε μπάνιο.

«Τη Δευτέρα 3/6/2019 την ώρα που συμφοιτήτριά μας έκανε μπάνιο έπεσε το ταβάνι κυριολεκτικά πάνω της. Για «καλή» της τύχη γιατί για αυτό πρόκειται πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι του ταβανιού έπεσε δίπλα της», καταγγέλλουν στα «Φοιτητικά Νέα» οι εκλεγμένοι φοιτητές της πανσπουδαστικής στο διοικητικό συμβούλιο της εστίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Τονίζουν μάλιστα: «Επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα κινητοποιούμαστε στη φοιτητική μέριμνα και στην Πρυτανεία για το ζήτημα της συντήρησης του κτιρίου και της ανακαίνισης του. Οι απαντήσεις που παίρνουμε είναι “δεν υπάρχουν λεφτά” ή ότι «δεν έχουμε προσωπικό, περιμένουμε τον εργολάβο-ιδιωτική επιχείρηση». Είναι τραγικό και επικίνδυνο να λειτουργεί η εστία με αυτές τις υποδομές το 2019».
Οι φοιτητές όπως αναφέρουν στα «Φοιτητικά Νέα» προγραμματίζουν κινητοποίηση διαμαρτυρίας την Τετάρτη το μεσημέρι στην Πρυτανεία. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *