ΤΕΤΑΡΤΗ, 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κώστας Βουτσάς είναι μαχητής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Κώστας Βουτσάς είναι μαχητής.
«Ο Κώστας, όπως με ενημέρωσε ο επικεφαλής της εντατικής, είχε ένα ήσυχο βράδυ και η κατάστασή του κρίθηκε ικανοποιητική, ώστε να αρχίσουν σταδιακά τις προσπάθειες για την αποσωλήνωση.

https://youtu.be/gnr9rxmirmk

Αυτό γίνεται σε όλους τους ασθενείς, δεν είναι μόνο για τον Κώστα. Είμαι συγκρατημένη, αλλά αισιόδοξη και πραγματικά πιστεύω ότι θα γίνει καλά», ανέφερε η κ. Κατσαβού.

Και συνέχισε: « Τον ταλαιπωρεί μία λοίμωξη από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα. Ο οργανισμός προσπαθούσε να καταπολεμήσει ένα μικρόβιο. Δεν υπέφερε, είχαμε μία δύσπνοια την Παρασκευή, περιμέναμε μήπως περάσει, είδαμε ότι δεν περνάει και έτσι κάλεσα το ΕΚΑΒ».

«Θα κρατήσει αρκετές μέρες. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Πιστεύω στον Κώστα, πιστεύω πολύ στην αγάπη του κόσμου», σημείωσε –μεταξύ άλλων – η κ. Κατσαβού. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *