ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται Πάσχα με άδειες τσέπες. Αυτή είναι η αλήθεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Με επιδόματα που δίνονται με το σταγονόμετρο,  που όταν ο Μητσοτάκης ήταν αντιπολίτευση τα κορόιδευε και τα οποία δεν απευθύνονται σε όλους όσους είναι σε δύσκολη οικονομική προσπαθούν να καλύψουν τις μειώσεις μισθών που σχεδιαζουν σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Αντι να δώσουν κοινωνικό μερισμα σε όλες τις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες ψάχνουν τερτίπια να δώσουν λεφτά σε όσους γίνεται λιγότερους κανοντας όμως ντόρο ότι δίνουν σε περισσότερους.
Ακόμη και το δώρο του Πάσχα σε όσους το δικαιούνται θα δωθεί σε πολλές περιπτώσεις ως τις 30 Ιουνίου. Με δυο λόγια φέξε μου και γλυστρισα.
Πόσους μήνες μπορεί να αντέξει κάποιος κλεισμένος στο σπίτι του άφραγκος; Σε λίγο θα πεθαίνει ο κόσμος από την πείνα κλεισμένος στα σπίτια του. Αλλά αυτό από ότι φαίνεται δεν ενδιαφέρει κανέναν στην κυβέρνηση. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *