ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Φιάσκο η τηλεδιάσκεψη… Ντροπή για την Ευρώπη #EUCO

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μεγάλη δικαίωση δυστυχώς για το Ολυμπία που είχαμε προβλέψει ότι η τηλεδιάσκεψη θα ήταν express και απλούστατα θα συμφωνούσαν όλοι ότι διαφωνούν.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συμφώνησαν ότι διαφωνούν στο Συμβούλιο Κορυφής της ΕΕ…
Η Ευρώπη για ακόμα μια φορά επέδειξε την ανυπαρξία της. Ένα ακόμη Συμβούλιο για το τίποτα: καμία απόφαση, η μπάλα πίσω στην Κομισιόν… και ανικανότητα να βγούμε από τη λογική των δανείων, τα οποία τροφοδοτούν τα χρέη και τη λιτότητα ως Δαμόκλειος σπάθη στους λαούς της Ευρώπης.
Η Κομισιόν έχει εξουσιοδότηση, αφότου η Ευρωομάδα παρέπεμψε το θέμα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, το οποίο το παρέπεμψε στην Ευρωομάδα, η οποία το έχει παραπέμψει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, το οποίο το έχει παραπέμψει στην Κομισιόν… Αυτή είναι η διαχείριση κρίσεων της ΕΕ!
Πόσο δίκιο έχει ο Προκόπης Παυλόπουλος όταν έλεγε ότι η βασική αρχή της Ευρωπαϊκής συνοχής είναι η αλληλεγγύη. Και χωρίς αλληλεγγύη δεν υπάρχει Ευρώπη.
Η πρώτη αντίδραση του Πρωθυπουργού
https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1253386493390999553 ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *