Οι κορυφαίες ατάκες του 2011 (μέρος πρώτο)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: «Σε λίγο θα ελέγχουν τη χώρα, τη δημοκρατία οι αλβανοί και οι έλληνες κακοποιοί, οι οποίοι έχουν στρατούς από Αλβανούς».
Αλέκος Αθανασιάδης, Κοζανίτης βουλευτής ΠΑΣΟΚ: «Αν δεν ψήφιζα το Μεσοπρόθεσμο θα βρισκόμουν στο χαντάκι».
Γιώργος Παπανδρέου: «Και να μπορούμε να μιλάμε μόνο για το πόσοι τουρίστες, Τούρκοι και άλλοι από άλλες περιοχές της γης, θα έρθουν στα νησιά μας, Ελληνικά ή Τούρκικα νησιά».
Σχόλιο Χειρουργού: Συντακτικά μοιάζει με μια απύθμενη ηλιθιότητα. Την έβαλα εδώ μέσα γιατί μου δημιούργησε την εξής απορία – ανασφάλεια: Τι εννοεί όταν λέει «στα νησιά μας, Ελληνικά ή Τούρκικα νησιά»;
papandreou papaki
Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, υπουργός Δικαιοσύνης: «Δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα μου να πεθαίνει».
Βλαντιμίρ Πούτιν: «Η χώρα (σ.σ. οι ΗΠΑ) ζει με πίστωση, πέρα από τις δυνατότητές της και εναποθέτει ένα μέρος του χρέους της στην παγκόσμια οικονομία. Παρασιτεί την παγκόσμια οικονομία χρησιμοποιώντας το μονοπώλιο του δολαρίου»
Ούγκο Τσάβες: «Συντάσσομαι με αυτό που είπε ο φίλος μας, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν: οι ΗΠΑ είναι ένα πραγματικό παράσιτο της παγκόσμιας οικονομίας».
Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος: «Η χώρα μας τελεί πλέον υπό σκληρή κατοχή».
Μάρτιν Μπλέσινγκ, πρόεδρος της γερμανικής Commerzbank «Το ερώτημα είναι εάν η Ελλάδα επιτύχει την εξυγίανση, όσο εμείς θα είμαστε εν ζωή».
Ανδρέας Λοβέρδος: «Ότι το ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων που ταλαιπωρούν 10 εκατομμύρια πολίτες, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν».
Σχόλιο Χειρουργού: Ε τότε γιατί έβαλε την γυναίκα του στο δημόσιο; Μάλλον από τότε άρχισε το κακό…
loverdos fek2b252822529
Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, προς την Κυβέρνηση: «Είστε μέρος του Παγκόσμιου αυτού προβλήματος και συστήματος, το υπηρετείτε πιστά και θέλετε να οδηγήσετε τη χώρα στον όλεθρο!»
Χορστ Ραίχενμπαχ ο Γερμανός «κατοχικός πρωθυπουργός» της Ελλάδος: «Ήρθα να αλλάξω τη ζωή των Ελλήνων».
Ουόρεν Μπάφετ δισεκατομμυριούχος επενδυτής: «Εμείς οι πολυεκατομμυριούχοι εξακολουθούμε να έχουμε υπερβολικές φοροαπαλλαγές. Οι βουλευτές στην Ουάσιγκτον αισθάνονται υποχρεωμένοι να προστατεύουν τους πλούσιους, λες και είμαστε είδος που κινδυνεύει με εξαφάνιση».
Πάνος Καμμένος: «Έχει καταλυθεί το σύνταγμα. Κατά παράβαση του συντάγματος δεν απαντώνται ερωτήσεις και επερωτήσεις βουλευτών στο κοινοβούλιο».
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, πρόεδρος του Eurogroup: «Αυτό που θα γίνει στην Ελλάδα ξεπερνά κάθε φαντασία»!
Σχόλιο Χειρουργού: Μια αξιοσημείωτη «λεπτομέρεια»: Η δήλωση αυτή έγινε τον Ιούνη του 2011!
Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαος: «Κάποιοι μας διέσυραν διεθνώς και μας οδήγησαν στα στόματα των θηρίων αυτού του κόσμου είτε από επιπολαιότητα είτε ενδεχομένως και από ύποπτες σκοπιμότητες».
Έντμοντ Χατζηνάστο, ΥΠΕΞ της γειτονικής χώρας: «η κυβέρνηση μας είναι πρόθυμη να βοηθήσει οικονομικά τους Έλληνες μετανάστες στην αναπτυσσόμενη Μεγάλη Αλβανία».
Σχόλιο Χειρουργού: Είναι η σειρά τους…
Ζαν Κλοντ Τρισέ, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας: «Η Ελλάδα είναι παράδειγμα χώρας με ανάρμοστη συμπεριφορά».
Παναγιώτης Ψωμιάδης: Στελέχη της τρόικας το καλοκαίρι του 2009 έκαναν διακοπές στην Ελλάδα με δυο υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης».
Σχόλιο Χειρουργού: Σαν κάτι να ετοίμαζαν…
Θεόδωρος Πάγκαλος: «Στα Ίμια η Ελλάδα υπέστη μια βαριά στρατιωτική ήττα».
Σχόλιο Χειρουργού: Μα αυτός διέταξε την υποχώρηση των Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων και «πήρε την σημαία ο αέρας»!25cf258025ce25b125ce25b325ce25ba25ce25b125ce25bb25ce25bf25cf25822b25cf258625ce25b525cf258125ce25b525cf258425ce25b625ce25b5
Αλέκος Αλαβάνος: «Πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί οι Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος».
Ευάγγελος Λαμπάκης, δήμαρχος Αλεξανδρούπολης: «Η Θράκη βρίσκεται ανάμεσα σε δύο χώρες οι οποίες έχουν διαφορετικούς πολιτισμούς».
Σχόλιο Χειρουργού: Οι δυο χώρες τις οποίες περιέγραψε ο δήμαρχος με το ελληνικό όνομα είναι η Ελλάδα και η Τουρκία. Λίγα δευτερόλεπτα μετά μίλησε και για ανεξαρτητοποίηση της Θράκης. Έρχεται. Έρχεται γιατί το αφήνουμε να έρθει.
Χίλαρι Κλίντον, Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, για τον Καντάφι: «we came, we saw, he died», που σημαίνει «ήλθαμε, είδαμε, πέθανε».
Σχόλιο Χειρουργού: Παραλλαγή της φράσης: «ήλθα, είδα, νίκησα» του Ιουλίου Καίσαρα. Η αλαζονεία και ο κυνισμός σε μεγάλες δόξες.
Γιάννης Μανόλης για τον Βενιζέλο «Είναι η μεγαλύτερη πολιτική φούσκα της σύγχρονης ιστορίας».
Γιώργος Κασσιμάτης, καθηγητής συνταγματικού δικαίου: «Ζούμε στην Ελλάδα πραξικοπηματική κατοχή».
Γιώργος Καρατζαφέρης στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. «Να αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο πριν ο μικρός (σ.σ.: ο Α.Τσίπρας) ενώσει την Αριστερά».
Σταύρος Δήμας κατά την παραλαβή της θέσης του στο Υπουργείο Εξωτερικών!
Όποτε ερχόμουν από παλιά στο γραφείου του Υπουργού Εξωτερικών, κοίταζα τον πίνακα του Χαριλάου Τρικούπη πάνω από το γραφείο και σκεφτόμουν πότε θα καθίσω κάτω από αυτόν τον πίνακα…
Σχόλιο Χειρουργού: Το να κάθεσαι μετά από επιθυμία χρόνων κάτω από τον πίνακα αυτού που είπε το «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν», την εποχή που η χώρα ετοιμάζεται για πτώχευση είναι μια σύμπτωση που τρομάζει…
Mike Gravel, πρώην Αμερικανός γερουσιαστής και πρώην υποψήφιος για το προεδρικό αξίωμα: «Οι ΗΠΑ είναι σαν ένας μεθυσμένος ο οποίος ορμάει σε πολέμους με τον οποιοδήποτε νομίζει πως αντιπροσωπεύει απειλή».
Γρηγόρης Ψαριανός, βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς: «Και δεν είναι ”εξαπατημένη νύφη” ο κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθησιν ψηφοφόρος. Ή Πελάτης είναι ή Μαλάκας, είναι ”σήριαλ κίλλερ” του εαυτού του. Τι ακριβώς μουντζώνει»;
Ράιχενμπαχ υπουργός Ελλάδας (!) στην κυβέρνηση της Μέρκελ: «Οι καλοί επενδυτές θα δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα σε μια καθοδική φάση. Αλλά αυτό το κάνουν όταν πειστούν ότι δεν πάει πιο κάτω, όταν δηλαδή βρισκόμαστε πλέον στον πάτο»!
Σχόλιο Χειρουργού: Η φράση κλειδί είναι «καλοί επενδυτές», έμμεση προτροπή να μην κάνουν τώρα επένδυση οι Γερμανοί επενδυτές, αλλά να περιμένουν πότε θα φτάσει η Ελλάδα στον πάτο…25ce25a125ce25ac25ce25b925cf258725ce25b525ce25bd25ce25bc25cf258025ce25b125cf25872b
Ελίζα Βόζεμπεργκ βουλευτής ΝΔ: «Στη Δημοκρατία το Πανεπιστημιακό Άσυλο είναι περιττό, στη Χούντα χρειάζεται».
Σχόλιο Χειρουργού: Μια παραλλαγή της φράσης θα μπορούσε να είναι: «Στη Δημοκρατία το βουλευτικό Άσυλο είναι περιττό, στη Χούντα χρειάζεται».
Εγκεμέν Μπαγίς, Τούρκος υπουργός: «Η Ευρώπη απομακρύνεται από τη δημοκρατία, χρειάζεται ισχυρότερη δημοκρατία. Δεν πρέπει να αποστρέφεται τη σημαντικότερη από τις αξίες της».
Σχόλιο Χειρουργού: Αν έφτασαν να το λένε αυτό ο Τούρκοι, κάτι πάει πολύ στραβά…
Έλενα Παναρίτη, εκπρόσωπος του Έθνους στη Βουλή των Ελλήνων με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, απαντά σε δημοσιογράφο της στην Guardian, μετά από παρατήρηση της δημοσιογράφου για το πλήθος των υπολογιστών Apple στο γραφείο της: «Είναι επειδή είμαι Αμερικάνα και όχι Ελληνίδα».
Σχόλιο Χειρουργού: Η κα. Παναρίτη αρνήθηκε ότι είπε την συγκεκριμένη φράση. Η δημοσιογράφος επέμεινε ότι η φράση αυτή ειπώθηκε…
Γιώργος Λιάνης: «Νομίζετε εσείς ότι αν καταργηθεί η βουλευτική σύνταξη, μπορώ να ζήσω με τα 1100 ευρώ της δημοσιογραφικής σύνταξης, όταν πληρώνω 1500 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι μου και 1300 για το γραφείο μου;».
Σχόλιο Χειρουργού: Όταν ο εξυπνότερος και μακροβιότερος βουλευτής του νομού Φλώρινας προσπαθεί να καταστρέψει την εικόνα και την υστεροφημία του…
Μανώλης Γλέζος: «Σας θυμίζω τι είπε ο Τσολάκογλου όταν ανέλαβε: «Θυσιάζομαι για να σώσω τη χώρα».
Νίκη Τζαβέλα ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ: «Τουλάχιστον η Ελλάδα αν καεί, να καεί για να υπάρξει μία συνοχή, και μία πραγματικά ενωμένη Ευρώπη».
Σχόλιο Χειρουργού: ΛΑΟΣ. Φανταστείτε να μην ήταν πατριωτικό κόμμα…
Χρήστος Παπουτσής: «Γιατί; Είναι στο απυρόβλητο ο κ. Θεοδωράκης; Ποιος είναι ο κ. Μίκης Θεοδωράκης που μιλά έτσι για υπουργό της κυβέρνησης;».
Σχόλιο Χειρουργού: Μιλάει ο Παπουτσής για τον Θεοδωράκη. Έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο…
Πάνος Καμμένος στον Νίκο Παπανδρέου, τον αδερφό του εφιάλτη: «Ρε κωλόπαιδο, ρε ψυχοπαθή, σήμερα Ελληνικές οικογένειες κλαίνε, πεινούν, πονάνε άνθρωποι, στην Πατρίδα της δημοκρατίας αυτοπυρπολούνται, ντρέπονται παππούδες και δακρύζουν γιατί δεν έχουν να πάρουν δώρο στα εγγόνια τους, γιατί;»
Τάσσος Παπαδόπουλος: «Είμαι πρόεδρος, είμαι πλούσιος, έχω καρκίνο, δεν πρόκειται να κάνω πίσω! Στ’ αρχίδια μου».
Σχόλιο Χειρουργού: Η φράση αυτή ειπώθηκε το 2003 από τον μεγάλο Ελληνοκύπριο πρόεδρο στον Καραμανλή για τις πιέσεις που ασκούσαν οι μεγάλες δυνάμεις στην Κύπρο για την αποδοχή του τραγικού Σχεδίου Ανάν. Την παραθέτω στις ατάκες του 2011, μια και μάθαμε γι’ αυτή του την φράση μόλις στα τέλη του 2011. Η «μετάφραση» της φράσης είναι: «Είμαι πλούσιος» σημαίνει «Δεν δωροδοκούμαι». «Έχω καρκίνο» σημαίνει «Κανείς δεν μπορεί να μου απειλήσει τη ζωή».
25ce25a425ce25b125cf258325cf258325ce25bf25cf25822b25ce25a025ce25b125cf258025ce25b125ce25b425cf258c25cf258025ce25bf25cf258525ce25bb25ce25bf25cf2582Πρόεδρε, μαζί με τον τσολιά σε χαιρετά όλη η Ελλάδα.
UBS ελβετικός επενδυτικός οίκος: «Οι καλύτερες επενδύσεις στο ενδεχόμενο της διάσπασης του ευρώ θα ήταν τα πολύτιμα μέταλλα. Όμως, και άλλα μέταλλα θα αποτελούσαν σοφές επενδύσεις επίσης. Ανάμεσα σε αυτά, οι κονσέρβες τροφίμων και τα όπλα μικρού διαμετρήματος».
Νάιτζελ Φάρατζ Βρετανός ευρωβουλευτής: «Παρότι σιχαίνομαι που το λέω, οι Έλληνες μοιάζουν να έχουν ξεχάσει την αξία της δημοκρατίας – ακόμη και το τι αυτή σημαίνει».
Γιώργος Παπανδρέου στους Ευρωπαίους: «Αν υπάρχει συνεχώς διάθεση τιμωρίας σε βάρος των Ελλήνων, θα πάψει η κρίση να αποτελεί ευκαιρία».
Σχόλιο Χειρουργού: Με την λέξη συνεχώς ουσιαστικά αποδέχεται ως Έλληνας πρωθυπουργός την τιμωρία του ελληνικού λαού, αλλά μέχρις ενός σημείου!
Πάνος Καμμένος: «Γιατί αν δεν κάνουμε το “‘Άρατε πύλες” (να κλείσουμε την πόρτα σε αυτούς που καταστρέφουν την χώρα), τα γιαούρτια θα μετατραπούν σε Καλάσνικοφ».
Αλέξης Τσίπρας: «Το Ισραήλ με την Τουρκία κάποτε θα τα ξαναβρούν και τότε αλίμονό μας».
Αλέκα Παπαρήγα σε ερώτηση γιατί δεν συνεργάζεται με την υπόλοιπη αριστερά για την σωτηρία της χώρας από τους διεθνείς κερδοσκόπους και τραπεζίτες: «Ακόμα και αν το καταφέρουμε, θα δώσουμε χρόνο στο κεφάλαιο να ανασυνταχθεί».
Σχόλιο Χειρουργού: Πλήρης κοροϊδία από το ΚΚΕ… Σαν να λέμε ότι δεν πολεμάμε γιατί αυτοί στο τέλος θα νικήσουν οι άλλοι.
Ντενίζ Μπουλούκμπασι, Τούρκος πρώην διπλωμάτης: «Η κυβέρνηση Σημίτη με υπουργό Εξωτερικών τον Γιώργο Παπανδρέου το 2002 είχε δεχθεί να παραιτηθεί του δικαιώματος επέκτασης των χωρικών υδάτων στο Αιγαίο στα 12 ν.μ.».
Άρης Πορτοσάλτε, δημοσιογράφος στον Μπετενιώτη του ΠΑΣΟΚ για το Βατοπαίδι: «Αν υπήρχε κάποιος έξυπνος απ την Ν.Δ ο οποίος το ’πιανε το θέμα το 2003, θα ήταν ανάποδα τα πράγματα, θα τρέχατε εσείς».
Αγανακτισμένοι σε σύνθημα: «Κάποτε πέθαιναν οι 300 για την Ελλάδα, τώρα πεθαίνει η Ελλάδα για τους 300».
Νάιτζελ Φάρατζ Βρετανός ευρωβουλευτής προς τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο: «Σκοτώσατε τη δημοκρατία στην Ελλάδα».
Θόδωρος Πάγκαλος στο Γαλλικο καναλι France 5: «Οι Έλληνες Αγανακτισμένοι είναι ένα μείγμα από κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες».
pagkalos2bpapariga2bkaratzaferisΤην κομουνίστρια την βλέπουμε। Τους υπόλοιπους βρείτε τους μόνοι σας.
Αλέξης Τσίπρας: «Η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι συνένοχοι. Η κυβέρνηση Παπανδρέου ανέλαβε εν πλήρη επίγνωση μία εργολαβία κατεδάφισης. Υπήρχε σχέδιο πριν τις εκλογές. Έδωσε αντιπαροχή την χώρα σε υπερατλαντικά κέντρα και στην παγκόσμια Ελίτ».
Ούλριχ Μπλουμ, πρόεδρος του γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Halle: «Να υποθηκευτεί η περιουσία των Ελλήνων για τα δάνεια της χώρας».
Παναγιώτης Καμμένος: «Ο κύριος Παπανδρέου είναι έμμισθος μπρόκερ των διεθνών τοκογλύφων».kammenos 510 355
Αλέξης Τσίπρας: «Ο πρωθυπουργός είναι ντίλερ».
Χειρούργος ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ο Συρίγος εκθέτει Μαξίμου για την απόσυρση των Patriot: Η Τουρκία ζήτησε «να αποσυρθούν»

Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και καθηγητής Διεθνούς Δικαίου, Άγγελος Συρίγος προχώρησε σε δηλώσεις που εκθέτουν το Μαξίμου καθώς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα Παραπολιτικά,...

Ησίοδος και Θεογονία: Η Ενεργειακή Δομή του Σύμπαντος από το Χάος στον Λόγο

Η Φιλοσοφική Κοσμογονία του Ησιόδου: Μια Ερμηνεία του Όντος Οι μεγάλοι ποιητές, όπως ο Όμηρος και ο Ησίοδος, θεμελίωσαν τον Ελληνικό πολιτισμό, αποτυπώνοντας στα έπη...

Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νικόλας Φαραντούρης αναφέρεται στη 19η Μαίου ως Ημέρα Μνήμης και Πένθους για τη Γενοκτονία...

Ιράν και η Τουρκία μαζί κομπάζουν την θρησκευτική αδελφοσύνη τους για, παντί τω τρόπω, επέκταση του Ισλάμ όπου γίνεται

Δεν χρειάζεται καμία παράθεση κανενός επιχειρήματος Η Ιστορία το έγραψε.Το Ιράν και η Τουρκία μαζί κομπάζουν την θρησκευτική αδελφοσύνη τους για, παντί τω τρόπω, επέκταση...

Τα Ανώτατα Συμβούλια Εξουσίας στην Αρχαιότητα

Η πολιτική οργάνωση των αρχαίων πολιτισμών ανέδειξε ισχυρά κεντρικά όργανα που κατεύθυναν τη μοίρα των κρατών Τα Ανώτατα Συμβούλια Εξουσίας στην Αρχαιότητα διαμόρφωσαν τα νομικά...

Η ανεξήγητη οσμή αερίου στην ατμόσφαιρα είχε ξανασυμβεί στην Αττική καμιά 35ριά περίπου πριν

Ο κόσμος της Αττικής ανησυχεί για την ύπαρξη μιας ανεξήγητης οσμής αερίου στην ατμόσφαιρα, και κανένας δεν γνωρίζει την αιτία! Πάντως αυτό είχε ξανασυμβεί στην...

Δοκιμές τουρκικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς στη Σομαλία

Το σχέδιο της Τουρκίας για την κατασκευή ενός διαστημοδρομίου στη Σομαλία έχει μεταφερθεί από ένα αρχείο εθνικού διαστημικού προγράμματος σε μια ευρύτερη στρατηγική συζήτηση,...

Άδης και Περσεφόνη: Ο Μύθος που Γέννησε τις Εποχές

Μια θεμελιώδης αφήγηση που εξηγεί τον ίδιο τον κύκλο της φύσης Ο αρχαίος ελληνικός μύθος του Άδη και της Περσεφόνης δεν είναι απλώς μια ιστορία...

Εντονη οσμή αερίου σε περιοχές της Αττικής – Τι συμβαίνει;

Σε πλήρη κινητοποίηση βρέθηκαν από νωρίς το μεσημέρι οι αρμόδιες αρχές και οι εταιρείες διαχείρισης δικτύων ενέργειας έπειτα από αναφορές πολιτών για έντονη οσμή αερίου...

Νίκος Μωραϊτης: Ποιους καταγγέλει πως πολεμούν για την εξόντωση του Τσίπρα και την παραμονή Μητσοτάκη στην εξουσία

Τον Νοέμβριο έγραφα ποιοι θα αναλάβουν τη νέα πολιτική δολοφονία του Αλέξη ΤσίπραΟ Νίκος ΜωραϊτηςΤις τελευταίες μέρες τούς βλέπετε σε ένα απίστευτο αμόκ στα...

Ο φρικτός ρόλος της Γερμανίας στη Γενοκτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων του Πόντου

Οι τουρκικές δυνάμεις φαίνεται να χρησιμοποιούσαν κυρίως όπλα γερμανικής κατασκευής για τη Γενοκτονία των Αρμενίων (1915-1916), σύμφωνα με νέα έρευνα  Η γερμανική βιομηχανία όπλων Mauser,...

Πώς ένα αεροπλάνο της Air Albania κατέληξε στα χέρια των Ρώσων – παρά τις κυρώσεις

Ένα αεροσκάφος Airbus A320 που χρησιμοποιούσε προηγουμένως η Air Albania μεταφέρθηκε στη Ρωσία σε μια υπόθεση που σχετίζεται με εναλλακτικούς τρόπους εφοδιασμού της ρωσικής αεροπορίας...

Ηλεία: Ανατροπή βυτιοφόρου στο Μπόρσι

Το όχημα -για άγνωστη αιτία- εξετράπη της πορείας του και κατέληξε στο πρανές του δρόμου Η εκτροπή του βυτιοφόρου μεταφοράς καυσίμων συνέβη λίγο πριν τη...

Μαρία Απατζιδη: Ο Πόντος ζει μέσα μας – Δεν ξεχνάμε, δεν σιωπούμε

Σήμερα παρευρέθηκα στη Γκορυτσά του Ασπροπύργου και τιμήσαμε τη μνήμη των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.Ο Πόντος ζει μέσα μας! Δεν ξεχνάμε,...

Ανάρτηση φωτιά του Κώστα Βαξεβάνη για τον Σωκράτη Φαμελλο και τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχει κρυφή ατζέντα και υπόγειες διαδρομές

Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει: Εδώ έχουμε ομολογία. Ο Σωκρατης Φάμελλος δήλωσε πως: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στις επόμενες εκλογές μέσα σε ένα...

19 Μαϊου: Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

19 ΜΑΙΟΥ- ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Του Τσολάκη ΠασχάληΌταν το καράβι με τους πρόσφυγες σφύριζε την αναχώρηση, ένας γενειοφόρος ασπρομάλλης γέροντας σηκώθηκε ορθός στο κατάστρωμα...

Οδύσσεια και Συνάντηση με την Κίρκη: Μαγεία ή Φαρμακολογία;

Η “Οδύσσεια” του Ομήρου, ένα από τα θεμελιώδη κείμενα του Δυτικού πολιτισμού, μας ταξιδεύει για αιώνες στις περιπέτειες του Οδυσσέα Ενώ το έπος αφηγείται το...

Ηλιακά πάνελ: Από “πράσινη” ενέργεια σε χωματερές τοξικών αποβλήτων

Δεν πρόκειται απλώς για έναν σωρό από συντρίμμια - είναι το μέλλον των αποβλήτων της πράσινης ενέργειας, κρυμμένο σε κοινή θέα Εκατομμύρια ηλιακά πάνελ φτάνουν...

Η Άνγκελα Μέρκελ καλεί την ΕΕ να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα: Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας

Η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ κάλεσε σήμερα την Ευρωπαϊκή Ένωση να διπλασιάσει τις διπλωματικές της προσπάθειες στη σύγκρουση με τη Ρωσία , προκειμένου να επιτευχθεί ειρήνη, μετέδωσε το...

Η Σια Κοσιώνη μιλάει για τα επαγγελματικά της σχέδια μετά τον Σκαι

Η Σία Κοσιώνη παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και τη νέα της καθημερινότητα, μετά τη λήξη της 20ετούς...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ