ΚΥΡΙΑΚΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άνω κάτω η Ευρώπη για την Ισπανία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

spain flagΗ προσοχή όλων στρέφεται στην Ισπανία, όπου αύριο διεξάγεται γενική απεργία και την Παρασκευή ψηφίζεται ο προϋπολογισμός.

Δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου κάνουν λόγο σήμερα για συζητήσεις Μαδρίτης – Βρυξελλών για εξωτερική οικονομική βοήθεια, προκειμένου να υπάρξει στήριξη στις προβληματικές τράπεζες της Ισπανίας, είδηση η οποία διαψεύδεται κατηγορηματικά από τις δυο πλευρές.

Ο ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν χαρακτήρισε ανυπόστατες τις ειδήσεις, λέγοντας ότι η Ισπανία δεν έχει ζητήσει, αλλά και δεν χρειάζεται εξωτερική οικονομική βοήθεια.

Πάντως, στο περιθώριο της συνάντησης των ευρωπαίων Υπουργών Οικονομικών την Παρασκευή και το Σάββατο, αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα της Ισπανίας, ένα θέμα το οποίο δεν αποκλείεται να αποτελέσει και το επίκεντρο των συζητήσεων.

ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *