Παλικάρια χάνονται στο Αιγαίο και ο Στόλτενμπεργκ μιλά για «κοινή μας ασφάλεια»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού έκανε την κωλοτούμπα, προσβάλλει την μνήμη των Ελλήνων ηρώων!
Από τον Γιαλοψό, τον Βλαχάκο, τον Καραθανάση έως τον Κώστα τον αλεξιπτωτιστή. Τον Σιαλμά, τον Ηλιάκη και όλους τους ήρωες που έδωσαν το αίμα τους για την δική μας ασφάλεια, απέναντι στους τούρκους δολοφόνους και εισβολείς.
Και έρχεται ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, για να σου πει ότι η Ελλάδα συζητά με την Τουρκία σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων! Ο ίδιος άνθρωπος που χθες αποκάλυπτε ότι οι συζητήσεις γίνονται μεταξύ ανωτάτων κυβερνητικών στελεχών.

nato1

Η κοροϊδία δηλαδή δεν έχει όρια. Πλέον γνωρίζουμε ότι το μέγαρο Μαξίμου έχει την δική του διπλωματική ατζέντα την οποία αγνοεί το υπουργείο εξωτερικών και ο υπουργός Νίκος Δένδιας. Και είναι η ατζέντα της συνεκμετάλλευσης, της εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας.

Η εξοργιστική αναφορά όμως του Στόλτενμπεργκ είναι η ακόλουθη: «Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι σημαντικοί σύμμαχοι και το ΝΑΤΟ είναι σημαντική πλατφόρμα για συμβουλές σε όλα τα θέματα που αφορούν την κοινή μας ασφάλεια»!!

Δηλαδή ο Στόλτενμπεργκ εξισώνει τον θύτη με το θύμα και μιλάει για κοινή ασφάλεια! Για ποια ποια ασφάλεια μιλάτε κύριε Στόλτενμπεργκ; Όταν η Ελλάδα ζει στην ανασφάλεια εδώ και δύο αιώνες; Όταν παλικάρια δίνουν το αίμα τους για την ασφάλεια της Ελλάδος αλλά το ΝΑΤΟ κοιμάται όρθιο;

Μία συμμαχία η οποία δεν εγγυάται την ασφάλεια ενός μέλους του, παύει να είναι συμμαχία. Είναι ένας μοχλός για να εκβιάζει έθνη δημιουργώντας εχθρούς κατά το δοκούν. Και αποκρύπτοντας σκανδαλωδώς τον πραγματικό εχθρό που δεν είναι άλλος από την Τουρκία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ