Εκστρατειά καθαρισμού στο Μοναστηράκι – παράπονα από τους κατοίκους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε νεότερη επικοινωνία με τον Δήμο, ενημερωθήκαμε ότι τα συνεργεία καθαρισμού ήταν εκεί από τις επτάμισι το πρωί, και όντως για την πλατεία δεν χρειάζονται πάνω από δυόμιση ώρες για να καθαριστεί. Άρα οι κάμερες κατέφτασαν στο τελείωμα. Παραθέτουμε όμως αυτούς για τα παράπονα των κατοίκων και ελπίζουμε ο δήμαρχος αθηναίων να συνεχίσει τον καθαρισμό και στους γύρω δρόμους ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η περιοχή είναι κυριολεκτικά το διαμάντι της Αθήνας.

Η καταγγελία:
Λίγες ώρες μετά την έναρξη της ισχύος του lockdown, στις 10:00, στην πλατεία Μοναστηρακίου έφτασε ειδικό κλιμάκιο του Δήμου Αθηναίων (με στολές Fukoshima) για να καθαρίσει-απολυμάνει ΜΟΝΟ το κέντρο της πλατείας.

Πιθανόν εκεί θα υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση του ιού; Φαίνεται άλλωστε και από τις φωτογραφίες που είναι το καταβρεγμένο κομμάτι που καθαρίστηκε.

Βίντεο

Βέβαια τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι φωτογράφοι βρισκόταν εκεί από νωρίς το πρωί. Βγήκαν οι ανάλογες φωτογραφίες λοιπόν, έγιναν οι απαραίτητες ζωντανές συνδέσεις με τα κανάλια και μετά απόμεινε η πλατεία Μοναστηρακίου μισοπλυμμένη και έρημη!

Όπου να’ναι θα φανεί και το φορτηγάκι με το σανό…

nb monastiraki kameres apolymansi nb monastiraki kameres apolymansi1 nb monastiraki kameres apolymansi2 nb monastiraki kameres apolymansi3 nb monastiraki kameres apolymansi4

ΔΗΜΟΦΙΛΗ