Σε άλλο κόσμο ο Μητσοτάκης πανηγύριζε για την «βοήθεια» που έδωσε στις καφετέριες! Ντροπή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο άνθρωπος πραγματικά βλέπει τι γίνεται; Του λέει κανένας τι γίνεται; Την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί συγκλονισμένη από την αυτοκτονία του επιχειρηματία – ιδιοκτήτη καφετέριας στον Βόλο, αυτός βγαίνει και πανηγυρίζει; Και οι βουλευτές του από κάτω χειροκροτάνε;
Αλγεινές εντυπώσεις άφησε πριν από λίγο η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της ολομέλειας, όπου μέσα σε αποθέωση από τους βουλευτές του, ισχυρίστηκε ότι ενίσχυσε τους ιδιοκτήτες καφετεριών! Όλα αυτά όταν ολόκληρη η χώρα συγκλονίζεται από την αυτοκτονία του τον Γιώργου Καλέργη, ιδιοκτήτη της καφετέριας  «ΝOVEL» στον Βόλο. 

32C2AFBD 8F04 4657 BFCF 642134665887
Ο τραγικός αυτόχειρας Γιώργος Καλέργης

Ο οποίος μάλιστα πριν το απονενοημένο διάβημα, άφησε συγκλονιστικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Έγραψε συγκεκριμένα:

«Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα ….. από τον μισθό τους, πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν. Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!! Καληνύχτα».

Η αναφορά λοιπόν του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν από λίγο στη Βουλή είναι τουλάχιστον απαράδεκτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ