Κοράνι: Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΟΡΑΝΙ:«Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε» (2: 190-193).

Μερικές ενδεικτικές αποσπασματικές πληροφορίες και απόψεις.

«Η Τουρκία δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο» Ν. Σαρρρής

Π.Β. – Συγγραφέας – Ποιήτρια από Μικρά Ασία και πρόσφυγας από κατεχόμενη Αμμόχωστο.

ΠΕΡΙ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΙΣΛΑΜ…

Μιλώντας για τον καταλυτικό ρόλο της Εκκλησίας και τη συμβολή της στην Επανάσταση του 1821, ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι «το Ισλάμ, οι πολίτες του, δεν είναι θρησκεία, αλλάπολιτικό κόμμα και είναι οι άνθρωποι του πολέμου».

«Είναι οι άνθρωποι της εξαπλώσεως, αυτό είναι χαρακτηριστικό του Ισλάμ, το λέει και η διδασκαλία του Μωάμεθ» είπε χαρακτηριστικά, με το τουρκικό ΥΠΕΞ να μην διστάζει να μιλήσει -σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί το ζήτημα- ακόμη και για υπονόμευση των διερευνητικών επαφών ….!

Συμπυκνωμένα ενδεικτικά αποσπάσματα, που αυτονόητα στηρίζουν ανεπιφύλακτα την άποψη και θέση του Μακαριωτάτου.

Το πραγματικό Κοράνι σε 150 και άνω σελίδες, μόνο φιλοπολεμικές και αιματόβρεκτες εντολές περιέχει , όπως τις διατύπωσε ο Μωάμεθ, ο οποίος δια πυρός και σπάθης επέβαλε τον Ισλαμισμό κατασφάζοντας εκατομμύρια αθώους, που αρνήθηκαν να υπακούσουν και ασπασθούν μια αιματοβαμμένη «θρησκεία»

Πρώτος ο Ερντογάν και η φανατική του σύζυγος Εμινέ…..

Οι Τούρκοι Σουνίτες Σαλαφιστές κατά τον πολεμοχαρή Μωάμεθ πρέπει να συντηρούν την αυστηρή τήρηση των εντολών του και δια πυρός και σιδήρου επιβολήτου Ισλάμ – Αλ σαλάφ – Αλ Σαλίχ ( Οι ευσεβείς πρόγονοι απορρίπτουν ρητά όποιοθρησκευτικό νεωτερισμό. Ίδε Ερντογάν και Εμινέ.)

Οι Ισλαμιστές Σουννίτες Τούρκοι δυστυχώς τηρούν ακόμη τις εγκληματικές εντολές, επί Μωάμεθ, που έπρεπε με βάση τις νεότερες θεϊκές εντολές του Αλλάχ να καταργηθούν..! Τονίζεται ότι ο σημερινός πρόεδρος της Τουρκίας Erdogan και η σύζυγος του Emine, πιστεύουν και τηρούν τις φιλοπολεμικές εντολές του Μωάμεθ.

Επίση τόσο ο Tayip Erdogan, ο νέος σουλτάνος της Τουρκίας, όσο και η σύζυγος του Emine Erdogan, ( Αραβικής καταγωγής, που είναι ενταγμένη στο φανατικό σύλλογο « Ιδεαλιστών Γυναικών», που συνδέεται με τους Γκρίζους Λύκους), είναι βαθιάθρησκευόμενοι Ισλαμιστές και φανατικοί Σουνίτες σαλαφιστές. Η σύζυγος του έχει αποστηθίσει ολόκληρα αποσπάσματα του φιλοπολεμικούΚορανιού επί Μωάμεθ, που γράφτηκε το 632 μ.Χ. και το οποίο ονομάζεται « al guran– Aπαγγελία» και «al guram al carim – Ευγενές ανάγνωσμα» .Γράφτηκε σε 23 έτη, όπως κατά αφήγηση του Μωάμεθ, τα μετέδωσε ο άγγελος Γαβριήλ με πολύ δυσνόητο λεξιλόγιο, Καθώς ο Προφήτης, ήταν αγράμματος απάγγελλε, τις εντολές, έλεγε δυσνόητα πράγματα και οι βοηθοί του, τα κατέγραφαν όπως τα έλεγε και όπως τα καταλάβαιναν…

Αργότερα «Απόστολοι του Θεού» ( Kutsal ruh, conterim), που ήταν μετά Μωάμεθ οι απόστολοι που θέλησαν υπό το βάρος των μύριων εγκληματων που διαπράχθηκαν στο όνομα του Ισλάμ, προσπάθησαν να «καταργήσουν» μερικώς όποιες φιλοπολεμικές παλαιότερες εντολές του Μωάμεθ, όπου οι σφαγές των «απίστωνευλογούνται.» ΦΕΥ!

Και μερικές ενδεικτικές αναφορές στο Κοράνι…. Περί Ιησού…τον οποίο θεωρούν πρόΜωάμεθ «προφήτη»…. 57.27. ….και μετά στείλαμε ( Ο Αλλάχ – το Ισλάμ 😉 τον Ιησού το γιο της Μύριαμ και του δώσαμε το Ευαγγέλιο και βάλαμε στις καρδιές εκείνων που τον ακολούθησαν Οίκτο και Ευσπλαχνία. 4.157 ….καυχήθηκαν (οι Εβραίοι) :« Φονεύσαμε τον Χριστό Ιησού, το παιδί της Μύριαμ. Τον απόστολο του Αλλάχ.»

3BC8538A 8D4C 426C 926F 5132083AAB2B Πιο κάτω, μερικές ενδεικτικές εντολές, που κατά τον Μωάμεθ, του επιφοίτησε ο «Πανάγαθος Αλλάχ», ο «Al Wadud», ο θεός που «αγαπά «όλους τους ανθρώπους, κατά τους ειρηνόφιλους Μωαμεθανούς…Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος του Κορανιού αφορά φιλοπολεμικές και αιμοβόρες εντολές…Ενδεικτικά…. 5.51. Ω εσείς που πιστέψατε, μην κάνετε φίλους του Εβραίους και τους Χριστιανούς. 34.33. Και έτσι κρύψαν τη μετάνοια τους, όταν είδαν τα βασανιστήρια…και θα βάλουμε χαλινάρι τους λαιμούς των απίστων.. 8.17. Και δεν είστε εσείς που τους σκοτώσατε, αλλά ο Αλλάχ που σας έδωσε καλήανταμοιβή, με ευεργετική δοκιμασία… 33.61. Οι άπιστοι, θα …συλλαμβάνονται και θα θανατώνονται, χωρίς οίκτο, θα διαβιούν στη γη άσχημα, θα εκτελούνται, θα σταυρώνονται, θα κόβονται χέρια και πόδια, θα εξορίζονται από αυτή τη γη και θα τους περιμένει στον άλλο κόσμο μεγάλος παιδεμός….κλπ. Όλοι οι Σουλτάνοι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, τήρησαν πιστά τις φιλοπολεμικές εγκληματικές εντολές του Μωάμεθ και διέπραξαν όλα τα απεχθέστερα εγκλήματα κατά των μικρών άοπλων Χριστιανικών λαών. Καταχωρήθηκαν όλα στην παγκόσμιο Μαύρη Βίβλο, αλλά ποτέ δεν δίδαξαν τους Χριστιανούς συμμάχους…. περί Τουρκίας. …Cennet Yok…Cennet degil. Tovbe. Ουράνιος Παράδεισος Γιόκ! Μετανοείται! Αλήθεια, ποιος άνθρωπος Ινδουιστής, Βουδιστής, Χριστιανός κ.ά., ποιος φιλόσοφος ποιος θεολόγος, ποιος λόγιος, ποιος αγιοποιημένος άνθρωπος σ΄ αυτή τη γη θα μπορούσε να πιστέψει ότι ο «όποιος» Πανάγαθος Θεός, που έπλασε ειρηνικά και με τελειότητα αυτό τον κόσμο, « Τα πάντα εν σοφία εποίησε». θα ήθελε ποτέ να καταστρέψει τα πλάσματα, που με τα θεϊκά χέρια έπλασε και θα μπορούσε να δώσει αυτές τις εγκληματικές εντολές «μόνο» στους Μωαμεθανούς; «Ει θεοί εισί κακοί, ουκ εισί θεοί . Θουκυδίδης Σημειώνεται ότι εδάφιο Surah XXX, 1-5, αναφέρεται ότι «Οι Έλληνες πάντα θα νικούν αιώνια, με τον πολιτισμό τους…..» *Αλλάχ από την λέξη Άλιος, = ήλιος που χαρίζει το φως και την ζωή. Ήλιο-Άλιος=Ελλάς= Το Φως.Μωάμεθ = Μεγάθυμος = άνθρωπος με μεγαλείο ψυχής, κατάτους Μωαμεθανούς. Η λέξη «Κοράνι», προέρχεται από το ελληνικό ρήμα «κορέω» που σημαίνει διαδίδω τον λόγο του Θεού. (Ομηρική λέξη.) Η λέξη «Surah» προέρχεται από την λέξη «Σειρά» (114 κεφάλαια έχει το κοράνι). Στα αραβικά ο Αλλάχ ο οποίος έχει 99 ονόματα, λέγεται Αλ-ιλλάχ = Θεός. Ο Μωάμεθ δεν ήξερε ούτε να διαβάζει ούτε να γράφει, απάγγελλε στίχους και τους κατέγραφαν οι βοηθοί του, όπως τις κατανοούσαν!

Το Κοράνι πέρασε από πολλά χέρια και έγιναν προσθήκες και διορθώσεις. Τελευταία που διαφύλαξε το Κοράνι ήταν η κόρη του Αμπού Μπάκρ, Χάφσα Μπιντ Ομάρ. Πολλά από τα κείμενα καταστράφηκαν και άλλα διαγράφτηκαν για αυτονόητους λόγους υπερβολικού μίσους κατά αλλοθρήσκων,από το θρησκευτικό συμβούλιο της Μεδίνας. Ο Ιησούς ( Isa mesih) αναφέρεται σε 15 κεφάλαια και 93 στίχους, και αναγνωρίζεται σαν απόστολος του Αλλάχ πριν τον Μωάμεθ, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να τηρούνται οι φιλειρηνικές εντολές του περί αγάπης…..

Ένα καταπληκτικό αντικειμενικό, εμπεριστατωμένο *ντοκιμαντέρ που επιβεβαιώνεικαι τεκμηριώνει τις φιλοπολεμικές εντολές του Μωάμεθ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, από τους διάσημους ιστορικούς παραγωγούς ντοκιμαντέρ Gregory M. Davis and Bryan Daly.με τίτλο, «Το άγνωστο Ισλάμ» και «Τι πρέπει να γνωρίζει η Δύση και όλα τα Χριστιανικά κράτη, για το Ισλάμ», What the west needs to know about Islam. Στο ντοκιμαντέρ διαπρεπείς διεθνείς δημοσιογράφοι, ιστορικοί ερευνητές, αποκαλύπτουν και αναλύουν την φιλοπολεμική διδασκαλία του Κορανιού και τις «εντολές» του Ισλάμ επί Μωάμεθ, όπως ο διάσημος Σερτζ Τριβκόβιτς, εκδότης, εσωτερικών υποθέσεων του διεθνούς περιοδικού CHRONICLES κ.ά., με βάσηακριβή μετάφραση του Κορανιού, αδιάψευστες μαρτυρίες και ντοκουμέντα. Ενδεικτικές συνεντεύξεις και δηλώσεις ηγετών Μεγάλων Δυνάμεων στο ντοκιμαντέρ «What the west needs to know about Islam.» Πρωθυπουργός Βρετανίας Μπλέρ…. «Το Ισλάμ είναι «ειρηνική και ανεκτικήθρησκεία» και οι πράξεις των Ισλαμιστών τρομοκρατών είναι «αντίθετες» με την διδασκαλία του Κορανιού….» Πρόεδρος Αμερικής Μπους……. «Οι διδασκαλίες του Κορανιού «είναι καλές και ειρηνικές» και όσοι πράττουν το κακό στο όνομα του Αλλάχ, βλασφημούν το όνομα του…». Πρόεδρος Αμερικής Κλίντον….. «Οι ενέργειες μας κατά των Ισλαμιστών τρομοκρατών, δεν στοχεύουν τα εκατομμύρια «των καλών και ειρηνικών ανθρώπων του Ισλάμ»….καμμιά θρησκεία δεν επικροτείτην δολοφονία αθώων ανδρών, γυναικών και παιδιών… Οι πράξεις των τρομοκρατών Ισλαμιστών «βεβηλώνουν» μια «ειρηνική» θρησκεία……..» Είναι αμφίβολο ότι οι μεγάλοι ηγέτες δεν γνωρίζουν ακριβώς τις βλέψεις των φανατικών Σουνιτών, Φαλαφιστών, Μωαμεθανών με βάση τους Ισλαμικούς νόμους. Το να ασκούν οι ηγέτες των Χριστιανικών λαών όμως, μια διπλωματική πολιτική«χαϊδέματος αυτιών» των Ισλαμιστών, αλλά και «παραπληροφόρησης και αποκοίμησης των Χριστιανών», αυτό είναι επικίνδυνο για το μέλλον και είναι τα «δίκτυα» των σκληρών Ισλαμικών «ιερών νόμων» του Μωάμεθ, που βασίζονται στις ατελείωτες αιματοχυσίες και γενοκτονίες, που διέπραξε, χάριν της επιβολής του Ισλάμ, διότι αυτές οι εντολές, που «συνέγραψε» στο Κοράνι ο Μωάμεθ τότε, από Πλάστη Πανάγαθο Θεό και επιφοίτηση, μάλλον είναι δύσκολο και αδύνατον να πιστέψει κάποιος ότι προέρχονται.

[αν οι θεοί ήταν κακοί, δεν θα ήταν θεοί]
ει θεοί εισί κακοί, ουκ εισί θεοί ρχαίο γνωμικό)

ΙΣΛΑΜ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΔΥΣΗ Ελληνική Έκδοση)

elTube.GR · Τζον Ιωάννο

26 Φεβ 2016

ΙΣΛΑΜ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΔΥΣΗ Ελληνική Έκδοση)                   YouTube · aekarajonny aek

28 Σεπ 2013

Περιγραφή ντοκιμαντέρ

Ισλάμ: Αυτό που πρέπει να ξέρει η Δύση είναι μια ταινία ντοκιμαντέρ που παράγεται από την Quixotic Media. Σύμφωνα με τους παραγωγούς, η ταινία είναι μια εξέταση του Ισλάμ και της βίας του σε μη μουσουλμάνους. Περιλαμβάνει συζητήσεις χρησιμοποιώντας αποσπάσματα από θρησκευτικά κείμενα και περιλαμβάνει σχόλια των Robert Spencer, SergeTrifkovic, Bat Ye’or, Abdullah Al-Araby και Walid Shoebat. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Αμερικανικό Φεστιβάλ Αναγέννησης Κινηματογράφου στο Χόλιγουντ στις 15 Ιανουαρίου2006, την Ουάσιγκτον και την Ατλάντα το καλοκαίρι του 2006. Η ταινία είχε τραβήξει την προσοχή κυρίως μέσω της διανομής της μέσω διαδικτύου. Ισλάμ: Αυτό που πρέπει να γνωρίζει η Δύση υποστηρίζει ότι το Ισλάμ είναι μια βίαιη θρησκεία που υποκύπτει στην παγκόσμια κυριαρχία. Το ντοκιμαντέρ χρησιμοποιεί αποσπάσματα από τα κανονικά κείμενα του Ισλάμ ως αρχικό υλικό. Παρουσιάζεται σε έξι μέρη: 1. Δεν υπάρχει Θεός, αλλά ο Αλλάχ και ο Μωάμεθ είναι ο Προφήτης του: Στο πρώτο μέρος, διάφοροι σχολιαστές υποστηρίζουν ότι η ισλαμική βία πηγάζει από τις διδασκαλίες και τα παραδείγματα του Μωάμεθ και ότι το Κοράνι ορίζει και επιβάλλει κυρώσεις στη βία. εναντίονμη μουσουλμάνων. 2. Ο αγώνας: Στο δεύτερο μέρος, ο Walid Shoebat ορίζει τη λέξη “Τζιχάντ” ως τον αγώνα για την επιβολή της θέλησης του Αλλάχ πάνω στη γη, με αποτέλεσμα τον ιερό πόλεμο εναντίοντου μη μουσουλμανικού κόσμου για να τον φέρει κάτω από τον κανόνα του Ισλάμ. 3. Επέκταση: Στο τρίτο μέρος, ο Bat Ye’or περιγράφει την επέκταση του Ισλάμ μέσω της κατάκτησης και παρουσιάζει ιστορικά στοιχεία για την υποδούλωση και τις σφαγές χριστιανών, Εβραίων, Ζωροαστρίων και Ινδουιστών από μουσουλμάνους εισβολείς. 4. Ο πόλεμος είναι εξαπάτηση: Στο τέταρτο μέρος, οι Robert Spencer και Serge Trifkovicσυζητούν την ισλαμική αρχή της Taqiyya, την ισλαμική διάδοση, η οποία, σύμφωνα με τους ομιλητές, παρακαλεί τους μουσουλμάνους να εξαπατήσουν τους μη μουσουλμάνους για να προωθήσουν το Ισλάμ. 5. Περισσότερο από μια θρησκεία: Στο πέμπτο μέρος, το ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται ότι «ο ισλαμικός νόμος διέπει κάθε πτυχή της θρησκευτικής, πολιτικής και προσωπικής δράσης, που ισοδυναμεί με μια μορφή ολοκληρωτισμού που θεϊκά επιβάλλεται να κυριαρχήσει στον κόσμο, ανάλογη σε πολλές τρόποι για τον κομμουνισμό “. 6. Ο Οίκος του Πολέμου: Το τελευταίο μέρος καλύπτει τη διαίρεση του κόσμου σε Dar al-Islam(«το σπίτι του Ισλάμ» ή «το σπίτι της ειρήνης»), τη χώρα που διέπεται από τον ισλαμικό νόμο και το Dar al-Harb (“το σπίτι του πολέμου”), η χώρα των μη μουσουλμάνων. Σύμφωνα με την ταινία, οι Μουσουλμάνοι καλούνται να φέρουν τον Νταρ Χαλμπ υπό τον έλεγχο του Ισλάμ. Η ταινία υποστηρίζει, “Οι μουσουλμάνοι στα δυτικά έθνη καλούνται να ανατρέψουν τα κοσμικά καθεστώτα στα οποία τώρα ζουν σύμφωνα με την εντολή του Αλλάχ.”

Επαναλαμβάνω ότι «μερικοί» Ισλαμιστές κυρίως Σιϊτες δήθεν «φιλειρηνικοί» με «επιφοίτηση» από Αλλάχ, θεολόγοι- φιλόσοφοι, μετά τον Μωάμεθ, έγραψαν «κάτι» περί Ειρήνης και Αγάπης, όμως τα λόγια σοφίας τους, μέχρι σήμερα, παραμένουν στις καλένδες, όπως και οι Ιερές Ειρηνικές Εντολές, του Ιησού «Ου φονεύσεις – Αγάπα τον πλησίον σου – Ειρήνη- Ευσπλαχνία», τον οποίο οι Μουσουλμάνοι «θεωρούν» ότι ήταν ο Πρώτος Μεσσίας (ISA MESIH), Απόστολος, Προφήτης και Απεσταλμένος του Θεού Αλλάχ, πριν τον Μωάμεθ. ( SURAH 4.171, 57.27 κλπ.) Ιερό δικαίωμα, για όλους είναι η ανεξιθρησκεία, η Ειρηνική διδασκαλία και η ελεύθερη διάδοση της θρησκείας τους. Όμως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την «επιβάλλει», σε κανένα άλλο συνάνθρωπο του, με την λογική του σπαθιού, της βίας, των θρησκευτικών του νόμων και του αναγκαστικού προσηλυτισμού. Όλες οι θρησκείες καταδικάζουν αυτή την απάνθρωπη και παράλογη, «ιερή» εντολή του Ισλάμ…., να αφαιρούνται ζωές χάριν της θρησκείας. Κανείς δεν έχει «Θεϊκή εξουσιοδότηση» για αφαίρεση ζωής. Την ιερή ζωή των ανθρώπων την έδωσε ο Θεός των Χριστιανών – Χριστιανικά Ευαγγέλια. Ο Θεός των Ιουδαίων – Βίβλος Τανάκ και Ιερά κείμενα Ταλμούδ-10 Εντολές. Ο Θεός Αλλάχ των Μουσουλμάνων «Μετά Μωάμεθ», Φιλειρηνικοί Ισλαμιστές Θεολόγοι Φιλόσοφοι – Σούρα Φασσιλάτ, αγιάτ 33-34, Σούρα αλ -Ιμράν, αγιάτ 133-134 , Σούρα Ελ- Μάιντα κλπ. Ο Θεός των Ινδουϊστών – Ιερά κείμενα Βέντα και διδασκαλία Γκουρού. Ο Θεός των Βουδιστών – Διδασκαλία Σιντάρτα Γκαουτάμα-Βούδας. Ο Θεός των Κινέζων – Διδασκαλία-Θρησκεία Shenism-Λαρεία Sen) κ.ά.

Ας παρακολουθήσουν, λοιπόν το Ιστορικό Ντοκιμαντέρ, όσοι αμφισβητούν τις πολεμοχαρείς και παρωχημένες εντολές του Μωάμεθ. Ταυτόχρονα να μελετήσουν και τις φιλειρηνικές εντολές των προφητών του Αλλάχ, μετά Μωάμεθ οι οποίες με βάσητο Κοράνι «νεώτερες εντολές καταργούν παλαιότερες.», τις οποίες προκλητικά οι Τούρκοι ηγέτες, λόγω ηθελημένης άγνοιας παρακάμπτουν, για να ποδηγετούν και ελέγχουν τους Μωαμεθανούς συμπατριώτες τους. Search: Περί Μωάμεθ και Κορανιού, για μεταφρασμένο Κοράνι, για μετά Μωάμεθ φιλειρηνικοί προφήτες του Αλλάχ κλπ Cennet yok, Cennet Degil…Ουράνιος Παράδεισος Γιόκ… Τον ISA MESIH – Ιησού Χριστό, τα θαύματα του, την μητέρα του Παναγία, τους Αποστόλους, τα διδάγματα του Ιησού σαν πρώτο προφήτη του Αλλάχ ( Εδάφια 57.27, 4.156, 4.157, 4.171 κλπ.), πριν από Μωάμεθ. Αναφέρεται ο Isa Mesih σε 93 στίχους του Κορανίου, η δε Μαρία μητέρα του, « αγνήαπό κάθε κηλίδα, άσπιλη παρθένα, ευσεβής και ενάρετη» ( 3.42, 3.47 κλπ.) Ιερά διδάγματα του Θεού περί ειρήνης και αγάπης που δίδαξε ο Ιησους: 5.117, 19.34,43.59, 61.14, 43.63 -64 κ.ά.π. Στο 61.6 υπάρχει προφητεία του Ιησου για την έλευση του Μωάμεθ

3E0FC297 EBB7 4BF4 B83F A2949A57F96F Παλαιά Ισλαμική εικόνα, όπου εμφανίζετε η γέννηση του Ιησού, κάτω από χουρμαδιά. Κατά τα άλλα, οι Ισλαμιστές Τούρκοι εισβολείς ιεροσυλία διέπραξαν, όταν κατάστρεψαν χιλιάδες ιερές εικόνες του Ιησού και της Παναγίας, που βρίσκονταν σε Χριστιανικές εκκλησίες τηΜικράς Ασίας αλλά και πρόσφατα της Κύπρου το 1974… 66.12, .. και ετσι η Μαρία συνέλαβε και την έπιασαν οι πόνοι κοντά σε μια χουρμαδιά.. Οι μετά Μωάμεθ, προφήτες και απόστολοι του Αλλάχ ( Turk Filozofian Ilahiyat) φιλειρηνικές εντολές άφησαν, ( Εδάφια 3.146, 5.54, 3.134, 3.76, 9.7, Σουρα ελ Μάιντα, Σουρα Φουσιλάτ, Σούρα αλ Ιμράν κ.ά.π.). Γιατί και αυτές δεν τις μελετήσατε και δεν τις εφαρμόζετε;

Επαναλαμβάνω ότι και οι Σιϊτες δεν είναι καθόλου άμοιροι ευθυνών για σφαγές Χριστιανών και σύληση ιερών και οσίων της Χριστιανοσύνης σε ισλαμικές χώρες!

Και το τραγελαφικό…Για τον Αλλάχ, υπάρχει και το όνομα, Al Wadud, ήτοι ο Θεός που αγαπά, όλους τους ανθρώπους και άλλα 98 π.χ. Αρ Ραχμάν – Ελεήμων, Αλ Ρουχίμ Φιλεύσπλαχνος, Αλ Κουντού, Πανάγαθος, ΑρΣαλάμ Πηγή Ειρήνης, Αλ Μπαρί, Ο «Δίκαιος» και άλλα ειρηνικά ονόματα, που είναι σε πλήρη αντίθεση με τις δεκάδες φιλοπολεμικές εντολές του Μωάμεθ ( Π.χ. 5.51, 34.33, 8.17 33.61 κ.ά.π.), που καλύπτουν σχεδόν όλο, το επί Μωάμεθ Κοράνι…. Από μόνα τους τα ιερά όνοματα του Αλλάχ, μιλούν για «ειρήνη», (καμουφλάζ και στάχτη στα μάτια όλων ) και εσείς Οθωμανοί Σουνίτες ηγέτες της Τουρκίας μιλάτε, μόνο για πολέμους και αιματοχυσίες….; Δίκαιος ο θεός σας !!! ;;;! Στον αδηφάγο καταστροφικό μέρμυγκα, όταν πια υπερβαίνει κάθε όριο, ο θεός φτερά του «χαρίζει…». Πετά ο υπερφίαλος, ανεβαίνει στον ουρανό, πετά ακόμη πιο ψηλά για να κατακτήσει και καταστρέψει και τα ουράνια. Όταν στο τέρμα φτανει εξουθενωμένος, αρχίζεινα πέφτει πλέον, να πέφτει πίσω στην γη και να συντρίβεται… Η σιδερένια εξουσία της δύναμης σας και της θρησκείας σας γείτονες Τούρκοι Σουννίτες Σαλαφιστές , απόγονοι, των εγκληματιών κατακτητών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, είναι μια αδίστακτη, άστατη, ερωμένη σας, που ανά στιγμή πάσα, απρόοπτα και αναπάντεχα, θα σας εγκαταλείψει, η άπιστη…και ήγγικε ο καιρός….και ο κόμπος έφτασε στο χτένι και τα χτένια έσπασε…ειδικά σήμερα που κατασφάζετε ξανά τους αδύναμους Κούρδους, τους Αρμενίους , τους Σύριους, τους Λίβυουςκ.ά. όπως πράξατε στην Κύπρο το 1974…..αλλά και όπως πράξατε και στην Ελληνική Μικρά Ασία όπου δεν αφήσατε δείγμα Χριστιανικών μειονοτήτων και ούτε Χριστιανική εκκλησία, που δεν συλήσατε και δεν ισοπεδώσατε, με πρόσφατο παράδειγμα την μετατροπή του ιερότερου θρησκευτικού μνημείου του Ελληνισμού και Χριστιανοσύνης εκκλησιάς της ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ … που μετατρέψατε ιερόσυλοι σε τζαμί… όπως όλες τις εκκλησιές της κατεχόμενης Ελληνικής Βόρειας Κύπρου…και της επίσης κατεχόμενης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Μ. Ασίας! Και ζητάτε και τα ρέστα αθεόφοβοι εγκληματίες …. Γράφει φίλος μου αρθρογράφος … ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΝΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΩΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ … ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ …. E859FC4A 705B 4844 94F0 609F44DE50DB7642CFFB 6E33 476A 94C6 1E5E5F4A12A6D6F00573 480A 400D 8C91 39ABA8E5050F

Αποσπασματικές πληροφορίες, από δημοσιευθέντα άρθρα του αγαπητού διαπρεπούς αρθρογράφου και συγγραφέα Α.Α.

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΕΡΙ ΙΣΛΑΜ ….. ΑΠΟ Π.Β.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ