Εάν η Λίνα μιλήσει, ο Μητσοτάκης θα φύγει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ας μην προκαλούν και πολύ την Λίνα Μενδώνη. Ήδη έχει κρατήσει μία στάση με την οποία έχει καλύψει απόλυτα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι δηλώσεις λοιπόν που είναι σε απόλυτη συνεννόηση με το μέγαρο Μαξίμου και οι οποίες της ζητούν να παραιτηθεί, and έχουν μεγάλο κίνδυνο για την ίδια την κυβέρνηση.

Ο κύριος Μητσοτάκης λοιπόν μπορεί να ζητήσει ευγενικά από την κυρία Μενδώνη να αφήσει το χαρτοφυλάκιο της για να τον διευκολύνει. Αν και αυτό είναι απόλυτα άδικο. Διότι όλοι γνωρίζουν πως ο Λιγνάδης ήταν προσωπική επιλογή – απαίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όπως προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ο διορισμός της αδελφής της πεθεράς του, αλλά και του αδερφού της πεθεράς του.

Η δειλία όμως του πρωθυπουργού να βάζει μπροστά άλλους προκειμένου να ασκούν κριτική και να ζητούν την παραίτηση της κυρίας Μενδώνη, μπορεί να φτάσει την υπουργό στα όρια της. Και αυτό το γνωρίζει προφανώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει τολμήσει να την αποπέμψει ο ίδιος από την κυβέρνηση, αλλά προσπαθεί να την εξωθήσει σε παραίτηση.

Κάθε λογικός άνθρωπος όμως αν ήταν στη θέση της Λίνας Μενδώνη, θα έβραζε μέσα του από αυτό το θέατρο του παραλόγου. Διότι είναι αχαριστία αυτού του είδους η συμπεριφορά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν φτάνει που τον κάλυψε στην συνέντευξη τύπου λέγοντας ότι ο ίδιος δεν έχει καμία προσωπική σχέση με τον Λιγνάδη!

Και όσοι γνωρίζουν την κυρία Μενδώνη, ξέρουν ότι μια φορά θα μιλήσει. Και δεν θα χρειαστεί να μιλήσει δεύτερη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ