ΔΕΥΤΕΡΑ, 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΑΜΥΝΑ

Γενικός συναγερμός σε Έβρο και Αλεξανδρούπολη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Σε κατάσταση αυξημένου συναγερμού βρίσκονται οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, έπειτα από περίεργες κινήσεις στο τουρκικό έδαφος και μετακίνηση πληθυσμών με πούλμαν προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ολυμπία όμως, στόχος δεν είναι ο φράχτης, αλλά οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενη «αθόρυβη διείσδυση», με σκοπό να οργανωθεί προβοκάτσια στην Αλεξανδρούπολη.

Άλλωστε επιτέλους τουλάχιστον το στράτευμα έχει καταλάβει ότι ο Ερντογάν δε λέει λόγια του αέρα. Αντίθετα πραγματοποιεί όλες τις απειλές του. Ο συνδυασμός των δηλώσεων του λοιπόν περί ανοίγματος συνόρων και οι απειλές αναφορικά με την συσσώρευση συμμαχικών στρατευμάτων στην Αλεξανδρούπολη, καθιστά την πόλη κύριο στόχο ενδεχόμενης προβοκάτσια.

Τα μέτρα ασφαλείας λοιπόν θα παραμείνουν αυξημένα για όλο το επόμενο χρονικό διάστημα. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις