Πανηγυρίζουν τα λαμόγια, διώκονται όσοι αγωνίστηκαν για να αποκαλυφθούν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εάν δεν μπει τώρα ένα τέλος σε αυτόν τον πρωτοφανή κατήφορο, θα αντιμετωπίσουμε εθνική καταστροφή, 100 χρόνια μετά από την γενοκτονία των Ελλήνων της Ιωνίας. Μπορεί αυτή η τοποθέτηση να μοιάζει ακραία, όταν όμως σε μία χώρα καταρρέει το αξιακό σύστημα, όταν εξανεμίζεται η ηθική, όταν οι απατεώνες και οι εγκληματίες μεταμορφώνονται σε θύματα, ενώ όσοι τους αποκάλυψαν υπερασπίζοντας την πατρίδα και το δημόσιο συμφέρον βαπτίζονται εγκληματίες, τότε η νέα εθνική τραγωδία είναι προ των πυλών.

D319BCD3 A5CC 4739 AE44 AE719D0DD3AC

Είναι τέτοιο το βάραθρο της διαφθοράς στην Ελλάδα που ακόμα δεν έχουν ζητηθεί ούτε τα κλεμμένα της Novartis! Εάν λοιπόν νομίζετε ότι ο Ερντογάν και οι υπηρεσίες του δεν γνωρίζουν ποιοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο, είστε γελασμένοι. Εάν νομίζετε ότι το τουρκικό βαθύ κράτος δεν γνωρίζει σε ποιον φόρτωσε την ηρωίνη του Νουρ, είστε γελασμένοι. Εάν νομίζετε ότι όλα αυτά τα καθάρματα τα οποία οι τούρκοι κρατούν δεμένους χειροπόδαρα με στοιχεία, δεν θα λειτουργήσουν υπέρ της Τουρκίας την κρίσιμη στιγμή, πάλι είστε γελασμένοι.

Εάν δεν αντισταθούμε τώρα και δεν επιβάλουμε εμείς τις αξίες και την ηθική στην πατρίδα μας, τότε το μέλλον μας είναι δυσοίωνο. Το άμεσο μέλλον.

1E781B4D 0A4C 46BE BCC8 4B8450D0A219

ΔΗΜΟΦΙΛΗ