Σάλος με όσα ειπε ο Κωνσταντίνος Μπογδανος στην εκπομπή της Αναστασιας Γιαμαλη στο Κόντρα για τον Γεραπετριτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην εκπομπή της Αναστασιας Γιαμαλη μιλησε χθες ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, οπου μιλησε για όλους και για όλα κάνοντας μάλιστα σοβαρότατες αποκαλύψεις που προκαλούν τριγμούς στο Μαξίμου απο χθες το βράδυ.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδανος αποκάλυψε ότι με τις «ευλογίες» του Γιώργου Γεραπετρίτη είχε δώσει το παρων στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των συνεπειών του μεταναστευτικού στους πολίτες της Αθήνας, του Ιουλίου του 2020 στην πλατεία Βικτωρίας, όπου συμμετείχε και ο Ηλίας Κασιδιάρης από τη Χρυσή Αυγή.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή της Αναστασιας Γιαμαλη ο διαγραφείς από τη ΝΔ βουλευτής, το «πράσινο φως» από τον Υπουργό Επικρατείας δόθηκε σε συνάντησή τους στο γραφείο του στο Μαξίμου! Συγκεκριμένα ειπε: Είχα έρθει σε επαφή με τον κύριο Γεραπετρίτη, τον κύριο Υπουργό Επικρατείας. Η συγκέντρωση ήταν στις 18:00, εγώ 16:30 πήγα στο γραφείο του στο Μαξίμου και του είπα ‘κύριε Υπουργέ, πιεζόμαστε στην Αθήνα, οι πολίτες αισθάνονται μόνοι τους απέναντι στα άκρα και απέναντι στις επιπτώσεις του λαθρομεταναστευτικού τις οποίες δεν έχουμε περιορίσει. Τι θα κάνουμε;’. ‘Κωνσταντίνε, ναι κατέβα. Πρέπει να υπάρχει εκεί και άνθρωπος της Κυβέρνησης’. Σας λέω κάτι το οποίο είναι αναντίρρητο και σαφές.

Όλη η συνεντευξη του ανεξάρτητου βουλευτή, Κωνσταντίνου Μπογδανου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ