Νύχτα κόλαση στο Μαξίμου – Ξενυχτουν βλέποντας Τσιπρα σε Χατζηνικολαου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού ξενυχτούν ξεψαχνίζοντας λέξη προς λέξη την συνεντευξη Τσιπρα στον Νίκο Χατζηνικολαου με τον πρωθυπουργό να εχει γίνει έξαλλος με όσα ακούει.

Οπως μαθαίνουμε απο έγκυρη πηγη, πολύ κοντά στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, ο Κυριακος Μητσοτακης εγινε έξαλλος με συνεργάτη του που τον έπεισε να βγει νωριτερα στον Alpha πριν τον Τσιπρα καθως αποδείχθηκε τεράστιο επικοινωνιακό λάθος.

Έδωσε την ευκαιρία στον Τσιπρα να απαντήσει σε όσα ειπε νωριτερα, λέγοντας ο Τσιπρας την τελευταία λέξη.

Απο οτι φαινεται θα αργήσουν να κοιμηθούν απόψε.

Να σταματήσουν οι επιπολαιότητες. Ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε αν έκανε καλώς ή κακώς που αποφάσισε μόνος αποστολή οπλισμού, και απάντησε ότι πολύ καλώς έκανε κι ότι δεν τον ενδιαφέρει κανένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Έκφραση ενός πρωθυπουργοκεντρικού βοναπαρτισμού.
#EnwpiosEnwpiw

Πρέπει να έχουμε ξεκάθαρη θέση. Αν είσαι ουδέτερος, είσαι υπέρ του επιτεθέμενου. Είναι όμως λάθος του πρωθ/ργου το ότι με την παροχή πολεμικού υλικού -αντί για ανθρωπιστική βοήθεια- μας καθιστά από χώρα που εμπλέκεται στην ειρήνη σε χώρα που εμπλέκεται στον πόλεμο.
#EnwpiosEnwpiw

Η κυβέρνηση έδωσε σε απευθείας αναθέσεις 6,6 δις. Πόσο κοστίζει η μείωση του ΕΦΚ στα κατώτερα επίπεδα; 1,5 δις κατ’ έτος. Τι θα σήμαινε;
-25€ λιγότερα σε κάθε γέμισμα βενζίνης.
-2.000€ λιγότερα για τον αγρότη.
-400€ λιγότερα για θέρμανση.
Θα ήταν μία ανάσα.
#EnwpiosEnwpiw

Ο Αλέξης Τσίπρας τελείωσε τον Μητσοτάκη

“Σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΗ παίρνει 7πλασιο μισθό του Πρωθυπουργού, €360.000 χρόνο, με γαλάζιους 105 διευθυντές, 250 βοηθούς Διευθυντές που παίρνουν 6 – 8.000/μηνα και οι πολίτες δεν έχουν να βγάλουν τον μήνα”

#Χατζηνικολαου #enwpioswpiw

Αλέξης Τσίπρας

“Αυτό που μας απασχολεί τώρα, είναι τα νοικοκυριά που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα ή αν θα είναι υψηλά η μετοχή της ΔΕΗ;”

#Μητσοτακης: «Κάποια στιγμή θα τελειώσει ο χειμώνας οπότε θα γλυτώσουμε από την επιβάρυνση του πετρελαίου θέρμανσης».
Έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας🤣😂

Αλέξης Τσίπρας: Ξεχνάτε ότι το 2018 είχαμε μνημόνια

pic.twitter.com/6axP9QsRlf

#Χατζηνικολαου #ενωπιοςενωπιω #enwpioswpiw

https://twitter.com/marka2_/status/1499469445567242245?s=21

ΔΗΜΟΦΙΛΗ