Πως κόλλησε ο Μητσοτακης Κορωνοιο – Τα σενάρια και τα στοιχεία που ερευνούν γιατροι και μυστικές υπηρεσίες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια πρώτη εκτίμηση πως ο πρωθυπουργός κυκλοφορούσε παντού ξεμάσκωτος ενώ πιθανότατα ήταν ήδη θετικός δεν επιβεβαιώνεται επίσημα ενώ τα σενάρια συνωμοσίας στο διαδίκτυο και κυρίως στο Ελληνικο twitter, οργιάζουν.

Αξιοσημείωτο ειναι πως  μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι νοσεί από κορωνοϊό, μόλις μια ημέρα μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη, στο ελληνικο twiter διάφοροι μή αρμόδιοι άρχισαν να φτιάχνουν άθλια σενάρια πως ο πρωθυπουργός έβαλε σε εφαρμογή «σατανικό» σχέδιο για να ξεπαστρέψει τον Ταγίπ Ερντογάν ταξιδεύοντας ο ίδιος ως βιολογικό όπλο στην Τουρκία, ενώ νοσούσε από κορωνοϊό.

Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι «τσίμπησε» τον covid-19 στην Κωνσταντινούπολη όπου εθεάθη να κυκλοφορεί σχεδόν παντού χωρίς μάσκα!

fdgfggf

Το ενδεχόμενο πάντως να κόλλησε τον ιο στην Τουρκία είναι σχεδόν απίθανο, καθώς σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, η νόσος δεν εμφανίζει τόσο γρήγορα συμπτώματα. Έτσι το πιο πιθανό σενάριο, χωρίς φυσικά κανείς είναι σε θέση να το επιβεβαιώσει, είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτέθηκε στον ιό κατά την διάρκεια της άτυπης Συνόδου Κορυφής που διεξάχθηκε στις Βερσαλλίες, την περασμένη εβδομάδα.

5536540
Ο πρωθυπουργός στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής την Παρασκευή

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τον πρωθυπουργό, είχε βρεθεί θετικός στον ιό και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ωστόσο, ο πρωθυπουργός όταν επέστρεψε από την Σύνοδο Κορυφής υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο, όπως επίσης και πριν αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη. Τα τεστ έδειξαν ότι ήταν αρνητικός έως τότε.

Σχόλια απο το ελληνικο twitter:

Χθες ο Μητσοτακης έκανε χειραψίες με την μισή Τουρκία και σημερα ανακοίνωσε πως εχει κορωνοϊό. Ο άνθρωπος δεν παίζεται, με μια επίσκεψη του ειναι πιθανό να ξεκάνει την μισή Τουρκική ηγεσία. Ποιος Πούτιν και αηδίες.

Ο άλλος γύριζε χθες τη μισή Κωνσταντινούπολη ξεμάσκωτος και σήμερα έβαλε μάσκα για να μας στείλει μήνυμα στο ινστα, μην τυχόν και μας κολλήσει από το κινητό. Θιασάρχης…

Τουλαχιστον βγηκε και κατι θετικο απο τη συναντηση στην Κωνσταντινουπολη, να μη λεμε μονο τα αρνητικα ναπουμε

Μια φορά τονε βάλανε να δουλέψει Κυριακή και κόλλησε κορονοϊό

– Μπουαχαχαχα
– Γιατί γελάς ρε συ;
– Τίποτα, τίποτα, κάτι θυμήθηκα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ