Η Σμαραγδα Καρυδη απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολαου: Δεν έγινα μητέρα γιατί θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα άφηνα όλη μου τη ζωή πίσω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχω ζήσει τη ζωή που με ικανοποίησε, έχω ζήσει όσο ήθελα, δεν έχω παράπονα. Ούτε εργασιομανής είμαι, παρ’ όλο που δεν ξέρω πως έχει περάσει αυτό και βρήκα μία ισορροπία και στη ζωή και στη δουλειά μου.

Ο γάμος ήταν κάτι που δεν με ενδιέφερε. Μπορεί να ήταν και ότι η επισημοποίηση και η επισφράγηση ενός πράγματος θα νιώσω μία μονιμότητα που θα με τρομάξει. Δεν έγινα μητερα γιατί θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα άφηνα όλη μου τη ζωή πίσω. Ήταν κάτι που ποτέ δεν με ενδιέφερε και ιδιαίτερα.

Καλεσμένη στην πετυχημένη εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολαου, Ενώπιος Ενωπίω, χθες, ήταν η Σμαραγδα Καρυδη σε μια συνεντευξη που προκάλεσε ποικίλες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό, λόγω της ειλικρίνειας της Καρυδη που απαντούσε επι της ουσίας στις ερωτήσεις και οχι διπλωματικά οπως κάνουν οι περισσότεροι.

Ετσι οταν την ρώτησε ο Νίκος Χατζηνικαλου για το αν ηθελε να γίνει μητερα αντί, απάντησε λέγοντας αυτά που πίστευε στα αλήθεια, γνωρίζοντας οτι η απάντηση της θα προκαλούσε αντιδράσεις.

Σμαράγδα Καρύδη: “Δεν έγινα μητέρα γιατί θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα άφηνα όλη μου τη ζωή πίσω”
Νο κομεντ

Η κυρία Καρυδη δεν θέλει παιδί για να μην σκλαβωθει λέει. Από την άλλη πλευρά είχαμε μια Τιτάνοτεραστια Λαμπέτη που πέρασε τα πάνδεινα για να έχει έστω και ένα θετό παιδάκι….
Απόψεις σεβαστές……..

Οι “μεγάλοι” καλλιτέχνηδες δεν σκλαβώνονται με παιδιά και οικογένειες. Πεθαίνουν μόνοι όταν ο χρόνος ξεβάψει την μπογιά τους.
Καλή μοναξιά λοιπόν άψυχα ψώνια.

Θα πρότεινα στην Κα Καρυδη, διαβάσει την βιογραφία και το τέλος της αγαπητής Κα Γκέλυ Μαυροπούλου………
Ίσως προλάβει και σώσει την κατάσταση….

Οι καταπιεσμένες μανούλες κράζουν την Καρύδη επειδη από μικρή δεν είχε μητρικό ένστικτο.Δεν αποκάλεσε σκλάβες τις μανάδες,είπε πως ΕΚΕΊΝΗ θα ένιωθε έτσι.Τετοιες συμπεριφορές”πιέζουν”γυναίκες π δεν θέλουν ν γίνουν μανες ν’αποκτήσουν παιδί κ αυτό ίσως συνεπάγεται κακοποίηση #πατρα

Η γυναίκα είναι ολοκληρωμένος άνθρωπος από μόνη της,ας κοιτάξει ο καθένας να πραγματοποιήσει τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ όνειρα και στόχους που θα τον ολοκληρώσουν. #πατρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ