Σπαρακτικές εικόνες στο τελευταίο αντίο της τρίχρονης Κατερινουλας: Στόλισαν την εκκλησία με Ροζ και λευκά μπαλόνια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μια τελετή που ραγίσαν και οι πέτρες, αποχαιρέτησαν την μικρή Κατερίνα, στολίζοντας με ροζ και λευκά μπαλόνια την εκκλησία, στον τελευταίο αποχαιρετισμό στο αγγελούδι που χάθηκε τοσο αδικα και τοσο ανεξήγητα, δυο μόλις ώρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομειο.

Με ένα μεγάλο «γιατί» και με πόνο ψυχής η οικογένεια, οι συγγενείς και οι κάτοικοι του χωριού Κομπωτή στην Αιτωλοακαρνανία είπαν το το τελευταίο αντίο στο 3 ετών αγγελούδι που άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

3xronh7 1536x1152 1

Κανείς δεν μπορεί να βρει λέξεις να παρηγορήσει τους γονείς του μικρού παιδιού που κατέληξε, με τους γιατρούς να μην έχουν δώσει ξεκάθαρη απάντηση για τα αίτια θανάτου του. Το παιδί εισήχθη αρχικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με πρήξιμο στον αστράγαλο και μέσα σε λίγες ημέρες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να διακομιστεί διασωληνωμένο στο Ιπποκράτειο όπου τελικά άφησε την τελευταία του πνοή μετά από δύο ώρες.

3xronh5 1200x675 1

Η οικογένεια της μικρής Κατερίνας την αποχαιρέτησε με ροζ μπαλόνια και κουφέτα, με τον στολισμό στην εκκλησία του Αγίου Ιερόθεου να θυμίζει βάπτιση. Ταυτόχρονα, πολλοί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας έστειλαν στεφάνια.

3xrohn4 1200x675 1

Σημειώνεται ότι το μικρό κοριτσάκι πέταξε στους ουρανούς, μόλις δέκα ημέρες μετά τα τρίτα γενέθλιά της.

Πέθανε δύο ώρες μετά αφότου διακομίστηκε διασωληνωμένο στο «Ιπποκράτειο»

Το παιδί διακομίστηκε διασωληνωμένο στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» το Σάββατο και μετά από δύο ώρες άφησε την τελευταία του πνοή. Οι γιατροί δεν κατέληξαν σε διάγνωση για τα αίτια θανάτου του παιδιού, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα και έντονο προβληματισμό. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, το τρίχρονο κοριτσάκι υπέστη και εγκεφαλικό οίδημα.

Μήνυση από τους γονείς

Οι τραγικοί γονείς οι οποίοι έχασαν τα αγγελούδι τους δεν έχουν λάβει απάντηση για το τι προκάλεσε τον θάνατό του. Οι ίδιοι μάλιστα κατεθεσαν μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας, καθώς υποψιάζονται ότι το παιδί τους «έσβησε» από ιατρικό λάθος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ